Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP pret si specificatii tehnice

      Cei de la Beko propun din nou o solutie moderna pentru bucatariile noastre si anume o combina frigorifica dotata cu tehnologii de ultima generatie, disponibila la un pret accesibil. Deasemenea statiu propus de acest model de 302 litri ofera o capacitate ideala in cazul celor cu o familie mai numeroasa dar in acelasi timp respecta si principiul statiului optimizat la maxim astfel incat aceasta sa nu ocupe un loc important din casa ta: 175.4 x 59.5 x 65 cm.
      Sistemul de racire Full No Frost va proteja alimentele de la interior si va face posibila impiedicarea aparitiei ghetii in timp. Astfel alimentele sunt protejate mult mai bine si nu mai esti nevoit sa recurgi la decongelarea completa a combinei asa cum o faceai la vechile dispozitive.
      Consumul energetic este unul la fel de bun, si asta datorita incadrarii acesteia in clasa de eficienta A+.
      Sistemul de deschidere usi este separat atat pentru frigider cat si congelator si include doua usi reversibile cu deschidere in dreapta. Frgiderul de capacitate 205 litri, este pozitionat in zona superioara si include 3 rafturi din sticla securizata rezistenta. La fiecare nivel de raft in parte aceasta este prevazuta cu suporti raft. In zona inferioara, frigiderul este prevazut si cu compartiment fructe/legume, zona speciala care ofera protectie la temperaturile joase, astfel incat fructele si legumele sa nu isi piarda din proprientati.
     Congelatorul de capacitate 97 de litri are 3 compartimente si o capacitate de congelare de 5 Kg la 24 de ore. La fel ca si la frigider, sistemul de decongelare este unul automatizat.
     Sistemele de siguranta ofera tot confortul si increderea ca nu vei avea probleme in timp la conservarea alimentelor astfel:

- Functie super-congelare - Combina functioneaza la capacitate maxima pentru a obtine o racire/congelare intr-un timp cat mai scurt.
- Filtru impotriva mirosurilor - Filtru carbon pozitionat la interior pentru a indeparta mirosurile neplacute.
- Sistem antibacterian - Este un element de siguranta important care ajuta la eliminarea bacteriilor si a microorganismelor care pot provoca mucegai.
- Sistem avertizare usa deschisa - se activeaza in cazul in care lasi usa frigiderului deschisa mai mult de 10 secunde. 

       In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Beko RCNA340E20X are o autonomie fara curent pana cand se dezgheata in totalitate de pana la 21 de ore. Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 43 dB.

Recomandare:

        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP, 302 l, Clasa A+ Combina frigorifica Beko RCNA340E20XP, 302 l, Clasa A+

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)