Lada frigorifica auto Mobicool 26 litri pret si specificatii tehnice

     Lada frigorifica auto Mobicool 26 litri este perfecta in cazul celor care prefera o vacanta altfel spus, in natura, la cort sau la cabane izolate de agomeratia cotidiana. Pana la urma asta inseamna si relaxarea, sa scapi de toate problemele zilnice si sa te bucuri de viata impreuna cu prietenii sau familie undeva in natura unde linistea e cvant de lege. 
      O astfel de calatorie sau excursie trebuie insa planificata din timp iar daca vei lua multa mancare cu tine e cazul sa ai si o lada frigorifica pe care sa o poti folosi pentru a  depozita alimentele mai perisabile. Lada frigorifica auto Mobicool 26 litri se alimenteaza simplu de la bricheta masinii sau la reteaua de curent 220V.
      Este destul de mare, are o capacitate de 26 litri si isi face treaba destul de bine racind unuform intreg volumul, chiar si in cazul in care afara sunt temperaturi caniculare. Interiorul este captusit cu spuma poliuretanica pentru un schimb de temperatura minim cu exteriorul.

      In cazul in care afara sunt 35 de grade Celsius, aceasta reuseste sa scada temperatura cu pana la 18 grade pana la 17 grade. Daca afara sunt aproximativ 20 de grade, temperatura de la interior va indica o valoare de 2-3 grade. Sistemul dublu de ventilare din cele doua capete isi fac treaba destul de bine reusind sa scada temperatura foarte rapid.
      E perfecta pentru oricine doreste sa petreaca cateva zile rupte de realitatea cotidiana, dar in acelasi timp sa beneficiezi de conditii optime de pastrare a alimentelor.

Recomandare:

        Este alegera perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific care sa faca fata cu brio temperaturilor de afara, performant si disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

        Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus


                             Lada frigorifica auto Mobicool 26 litri cu alimentare la 12V si 220V cu ventilatoare

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)