Aparat de aer conditionat Alizee Plus AHW12IG3 performanta la un pret accesibil

       Pentru ca ne asteapta zile toride si vara aceasta, cei de la Alizee iti propun un sistem de climatizare modern cu un raport calitate pret excelent, perfect pentru zilele caniculare din lunile fierbinti. Alizee Plus AHW12IG3 este exact ceea ce cauti, un aparat de aer conditionat de buget, cu o putere mare de racire/incalzire, care se potriveste de minute pentru un apartament de dimensiunii medii, eficient pentru o suprafata de pana la 35 mp. 
      In functie de modul de utilizare incalzire sau racire, aparatul de aer conditionat Alizee este incadrat in clasa energetica A++ (la racire) si A+ pentru incalzire cu o putere consumata de 1020 W. Tehnologia inteligenta 1W Standby face posibila reducerea consumului de energie electrica de la 4-5 W la 1 W care va duce la o economie de pana la 80 %. 
       Echipat cu tehnologie Inverter vei avea senzatia ca acesta practic nu functioneaza deoarece consumul este atat de mic incat nu se va resimti foarte mult. Deasemenea o alta caracteristica al acestuia este si faptul ca nu este zgomotos, timp in care vei putea avea un somn odihnitor fara sa fii deranjat de sunete de motor puternice. 
       Poti controla functionarea acestuia de la distanta cu ajutorul telecomenzii incluse in pachet care ofera o libertate de miscare in utilizare de pana la 8 metri. Toate aceste schimbari climatice vor fi vizibile atat pe ecranul telecomenzii cat si pe cel al afisorului central al panoului principal.
      Functiile si programele acopera intreaga gama de necesitati de care poti avea nevoie din partea unui astfel de dispozitiv si anume:

Ventilare - ventilare incinta in 3 trepte progresive
- Timer - aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
- Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte
- Mod Turbo – functionare la capacitate maxima, pentru a atinge caracteristicile de mediu dorite intr-un timp cat mai scurt.
Dezumidificare - elimina excesul de umiditate din mediul ambiant al camerei
Auto Restart - aparatul porneste avand aceleasi setari de functionare in cazul unei pene de curent sau scoatere de sub tensiune accidentale

        Cei de la Alizee acorda o atentie deosebita si sistemului de filtrare aer dotand acest aparat de aer conditionat cu numeroase filtre care vor retine pe langa particule fine de praf si bacterii din aerul respirabil. 
       Pentru cei care se vor confrunta cu probleme tehnice sau erori de programare, exista si o functie speciala care te scapa de toate aceste erori cu ajutorul optiunii de diagnosticare. Principiul de functionare este simplu si consta in transmiterea unor coduri eroare pe consola de comanda, care vor fi verificate apoi in cartea tehnica, acolo unde sunt solutiile pentru fiecare problema aparuta.

Recomandare

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

Aparat de aer conditionat, Alizee Plus AHW12IG3, INVERTER, 12000 BTU, Clasa A +, fara kit instalare inclus,  dezumidificare, autodiagnoza, buton Turbo, 1 W Standby, Alb Aparat de aer conditionat, Alizee Plus AHW12IG3, INVERTER, 12000 BTU, Clasa A +, fara kit instalare inclus,  dezumidificare, autodiagnoza, buton Turbo, 1 W Standby, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)