Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1480 pret si specificatii tehnice

       Atunci cand ai mai multe rufe la spalat este important si capacitatea masinii de spalat deoarece un dispozitiv de curatat rufe de capacitate mare te va scuti de timp pierdut si astfel vei reusi sa speli o cantitate mai mare intr-o singura transa. Vei reusi acest lucru cu masina de spalat rufe TEKA SPA TKD 1480 care ofera un spatiu generos de pana la 8 Kg, totul ca tu sa te bucuri de timpul liber si sa obtii aceleasi rezultate de calitate si in cazul unei incarcaturi mai mari.
      Desi nu este un brand foarte cunoscut, cei de la TEKA promit performante destul de bune pentru produsele lor, totul la un pret foarte bun. La fel se intampla si in cazul masinii de spalat TEKA SPA TKD 1480, aceasta beneficiind de cele mai noi tehnologii din domeniu, un spatiu pentru rufe de pana la 8 Kg si o viteza de centrifugare de pana la 1400 rpm. 
      Consumul este un alt aspect care ne va interesa atunci cand cumparam o masina de spalat, capitol la care modelul de fata sta foarte bine, aceasta fiind incadrata in clasa de eficienta A+++) (consum in program standard 2.32 kwh).
       Programele pe care aceasta ti le pune la dispozitie fac referire la urmatoarele: pornire programabila 1-24 de ore, program rapid 15 minute, programe speciale in functie de tipul de tesatura (lana, bumbac, sintetice, delicate, articole copii), etc.
       Sistemul "Fuzzy Logic" permite optizarea in timp a consumului de apa la cerintele fiecarei ciclu de spalat, in functie de necesitatile rufelor de la interior. Astfel vei putea face economii consistente la fiecare spalare in parte.
      Mai multe functii de siguranta vegheaza la buna desfasurare a programelor de lucru: sistem electronic de control al balansului - elimina vibratiile din timpul procesului de spalare, sistem control spuma - asigura un nivel optim de spuna la interior astfel incat procesul de spalare sa se desfasoare in cele mai bune conditii si programare intarziata - masina de spalat functioneaza in intervalul stabilit de tine, programare intarziata - stabilesti din timp intervalul in care masina de spalat sa functioneze.

       Sistemul de certificare Woolmark Platinium certifica faptul ca avem de-a face cu o masina de spalat care va acorda o atentie deosebita hainelor de la interior, pentru a nu le deteriora in timp, spalatul fiind unul delicat pentru oricare din programele folosite.
       Consumul de apa mediu anual indica o valoare de 11000 litri, volumul tambulului la o incarcare normala avand nevoie de numai putin 48 de litri.

       Nu vei avea probleme din pricina zgomotului, masina de spalat rufe TEKA SPA TKD 1480 fiind un model destul de silentios.

Recomandare:

          Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                            Masina de Spalat Rufe TEKA SPA TKD 1480, 1400 RPM, Spalare 8 kg, 16 Programe, Clasa A+++, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)