Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW pret si specificatii tehnice

        Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW este o alegere interesanta daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific eficient, dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa ofere conditii optime pentru o buna pastrare a alimentelor de la interior. Cei de la Electrolux au facut progrese importante in ceea ce priveste tehnologiile patentate, mai nou acestea fiind disponibile si pentru export pentru pietele emergente din zona Europei. 
        Revenind la combina frigorifica Electrolux EN3601MOW vei observa imediat calitatea materialelor din constructia acesteia, finisajele de calitate, culoarea predominanta fiind cea alba care se va potrivi perfect cu elementele de decor ale bucatariei tale. Accesul la interior se face prin intermediul a celor doua usi reversibile dotate cu balamele solide, care vor rezista solicitarii in timp. De luat in calcul sunt si dimensiunile acesteia care sunt caracterizare de urmatoarele valori: 184.5 x 59.5 x 64.7 (IxLxA cm).
       Spatiu de depozitare de la interior este unul destul de voluminos si insumeaza aproximativ 337 litri, aceasta fiind indeajuns de mare pentru a deservi unei familii mai numeroase.
        Frigiderul de capacitate 226 litri este structurat pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta ce pot fi ulterior reasezate in functie de dimensiunea alimentelor ce doriti sa le introduceti in interior. Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor la o temperatura optima constanta ce nu scade sub 0 grade. Usa frigiderului este dotata cu diversi suporti pe fiecare nivel in care puteti depozita alimente de dimensiuni mici dar si bauturi racoritoare/alcoolice. 
        Congelatorul pozitionat in zona este prezent in configuratia combinei frigorifice cu 3 nivele de rafturi dintre care unul este de dimensiune mai mare (BigBox) si alte doua de dimensiuni medii. Acesta are o capacitate de congelare de 4 Kg la 24 de ore. 
        Cu functiile action cool/freezing poti actiona la nivel local unde poti scadea temperatura peste limita celorlalte rafturi in cazul in care anumite alimente sunt mai perisabile decat altele. Sistemul de reglare al temperaturii este unul automat si presupune o reglare exacta a temperaturii la nivel de compartimente. Vei avea acces rapid la alimentele depozitate la interior asta si datorita sistemului cu iluminare LED care ofera o perspectiva buna chiar si atunci cand lumina de la exterior nu este una intensa.
        Per total combina frigorifica Electrolux este bine optimizata din punct de vedere energetic, aceasta fiind incadrata in clasa de consum A++ (aproximativ 242 kWh/an).
        Important este si aspectul zgomotului in timpul functionarii, Electrolux EN3601MOW fiind o combina frigorifica silentioasa (nivel zgomot 40 dB). 

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

            Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


           Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici 

Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW, 337 l, Clasa A++, H 185 cm, Alb Combina frigorifica Electrolux EN3601MOW, 337 l, Clasa A++, H 185 cm, Alb
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)