Purificator de aer Tesy AC 16EHCI pret si specificatii tehnice

      De multe ori ma intrebam cat de curat este aerul pe care il respir zi de zi dar acest raspuns a venit abia dupa ce am achizitionat purificatorul de aer Tesy AC 16EHCI. Odata primit acasa, l-am folosit zi de zi seara in timp ce ma uitam la televizor. Binenteles ca dupa o luna de zile au trebuit curatate filtrele de la interior moment in care am observat cat de mult praf poate exista in atmosfera chiar si fara a tine geamul deschis o perioada de timp indelungata.
      Aici poate fi vorba si de faptul ca locuiesc intr-o zona destul de centrala unde traficul la ore de varf este destul de alert, fapt care ma face sa cred ca in mare masura impuritatile din aerul respirabil se datoreaza si acestui fapt.
      Este destul de compact, se instaleaza usor cu doua dibluri in perete si consuma relativ putin, aproximativ 54 W. Poti selecta unul din cele 3 trepte de selectie, ultima din ele fiind un pic cam zgomotoasa (treapta 2 estea cea recomandata).
      La interior aerul este filtrat prin 6 filtre dispuse concentric si anume: un filtru HEPA pentru particule praf si impuritati, filtru carbon pentru eliminarea mirosurilor neplacute si un sistem ionizator pentru bacterii, mucegai si alte microorganisme. 
       Cantareste aproximativ 4 Kg si este recomandat pentru a fi folosit in camera care nu depasesc ca suprafata 16 mp. 

Recomandare:

       Este o solutie efita si eficienta pe care o recomand tuturor care vor sa aiba un aer curat si proaspat, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Profita de reducerile in curs si achizitioneaza-l pe acesta la un pret mai mic: Verifica pret redus

                          Purificator de aer Tesy AC 16EHCI, 6 nivele de filtrare a aerului, 52 W

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)