Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI S-Design Inverter pret si performante la racire

       Vivax ACP-12CH35AESI S-Design Inverter este aparatul de aer conditionat care te va scapa cu siguranta de caldura nabusitoare care s-a abatut peste tara noastra. Daca pana acum mai reuseai cumva sa mai racoresti situatia cu ventilatorul sau atunci cand aeriseai, de la o vreme aerul parca arde, starea de inconfort prelungindu-se zile in sir. Si suntem abia la inceput de vara, lucru care m-a facut sa iau cea mai inteleapta decizie si anume achizitionarea aparatului de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI.
      Aparatul de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI S-Design are o capacitate impresionanta de control al temperarii dintr-o camera, puterea de racire in cazul acestui model fiind de aproximativ 12000 BTU.
      Un lucru esential in tot acest mecanism de racire il reprezinta si forma si designul aparatului, forma curbata usor spre interior permite o distributie mai buna a aerului rece in intreaga camera prin balearea fantelor de aer in directia setata de tine. 
      Ventilatorul cu flux de aer incrucisat al unitatii interne dispune de un motor DC-Inverter care ofera o turatie variabila pentru a asigura un maxim confort si un nivel zgomot de doar 20 dB. Acest compresor dezvolta o eficienta energetica ce permite incadrarea acestui aparat de climatizare in clasa energetica A++. Astfel se obtin performante la racire exceptionale, chiar si atunci cand temperatura de afara atinge pragul canicular.
      Sistemul de memorare pozitia flapsului retine ultima setare si dirijeaza jetul de aer in aceiasi directie setata de dumneavoastra de la ultima utilizare. Setarea poate fi realizata de la distanta cu ajutorul telecomenzii prin infrarosu care beneficiaza de o arie de actiune de pana la 7 metri.
      Tehnologia de consum 1W pune aparatul in Stand by timp in care consumul normal scade la valoarea de doar 1W ca o masura de siguranta si economie. Astfel vei fi sigur ca acesta nu va consuma inutil energie, tot procesul de racire fiind canalizat doar pentru momentul in care esti in camera.  
       Functiile si programele disponibile sunt adaptate celor mai variate cerinte si cuprind urmatoarele functionalitati:

functie ventilare disponibila in 3 trepte progresive
Incalzire/racire - eficienta energetica A++ pentru racire si A+ pentru functia de incalzire
- Auto Restart - pornire automata avand aceleasi setari de lucru stabilite in prealabil de utilizator
Dezghetare automata - functie utila in cazul in care vei folosi aparatul iarna pe incalzire
Dezumidificare - Elimina excesul de umiditate din atmosfera 
Functie Jet - Reduce temperatura pana la 18 grade Celsius in maxim 30 de minute prin apasarea butonului Jet Mode
- Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.
- Autodiagnoza detecteaza posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii si iti furnizeaza coduri de tip eroare pentru solutii optime la problema ta.

       Cu functia Timer programabil la 24 de ore, poti stabili in detaliu cum sa functioneze aparatul de aer conditionat la orice moment al zilei. 
        Functia Auto-Curatare poate fi considerata la fel de importanta ca toate celelalte la un loc deoarece te poate scapa de problemele de sanatate care pot interveni la o functionare continua a aparatului de aer conditionat. Astfel, in timp acesta poate acumula vapori de apa, care in timp pot favoriza aparitia mucegaiului sau a altor bacterii care pot fi raspandite in intreaga casa. Acesta functioneaza simplu, incalzeste la inceput pentru a usca suprafetele cele mai expuse. 
      Senzorii instalat la interior pot detecta si pierderile neprevazute de freon. 
      Sistemul de filtrare este unul dintre cele mai bine puse la punct, disponibile pe piata in aceasta gama de pret si include urmatoarele sisme de protectie si filtre: filtru praf - absoarbe si elimina particulele fine de praf, filtru Bio filter - neutralizeaza bacteriile care pot provoca alergii si afectiuni ale pielii din aerul respirabil si Ionizatorul care elibereaza particule de ioni negativi pentru a asigura un aer proaspat si sanatos.
       Nivelul de zgomot atins pe timp de noapte este unul relativ destul de scazut, fapt care il recomanda ca fiind un dispozitiv silentios care nu te va deranja noaptea atunci cand dormi.

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI S-Design, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Bio, filtru Anti-Praf, Turbo, 1W Standby Aparat de aer conditionat Vivax ACP-12CH35AESI S-Design, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A++, Autodiagnoza, Autocuratare, Autodetectie scurgeri freon, Sleep Mode, filtru Bio, filtru Anti-Praf, Turbo, 1W Standby

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)