Aparat de aer conditionat Daikin ATXB35C-ARXB35C performanta la un pret accesibil

       Acest mit al aparatelor de aer conditionate ultra-silentioase este acum demontat de Daikin ATXB35C-ARXB35C care se preteaza perfect pe gustul celor care isi doresc un dispozitiv silentios, perfect pentru a fi folosit chiar si pe timp de noapte. Imi plac cei de la Daikin datorita faptului ca pun pret pe fiecare detaliu atat dn punct de vedere constructiv cat si al performantelor tehnice, aici fiind vizibila si experienta adunata in timp.
       Daikin ATXB35C-ARXB35C impresioneaza inca de la prima vedere prin design-ul sau modern, culoarea complet alba care se potriveste oricarui colt al casei tale fara sa intervina negativ din punct de vedere estetic. Panoul frontal plat si elegant se armonizeaza usor cu orice decor interior.
       Consumul energetic este deasemenea foarte bine optimizat, Daikin ATXB35C-ARXB35C find incadrat in clasa energetica A+, foarte eficient din acest punct de vedere. Acest consum redus este dat in primul rand de compresorul de tip Inverter dotat cu sistem inteligent de optimizare al consumului in functie de evolutia temperaturii din mediul ambiant. 
       Aparatul de aer conditionat are o putere de racire de 12000 BTU ceea ce inseamna ca acesta va fi eficient pentru un spatiu de pana in 30 de mp, zona in care acesta isi va putea exercita calitatea de racire la cele mai inalte standarde, raporta la un consum redus, specific clasei energetice A+.

       Poti controla aparatul de aer conditionat de la distanta cu ajutorul telecomenzii din dotare care are o arie de acoperire semnal de pana la 8 metri. Display-ul LED al acesteia va indica temperatura setata dar si alte optiuni disponibile programabile.       Aparatul de aer conditionat DDaikin ATXB35C-ARXB35C este dotat cu mai multe functii printre care:

Mod putere - aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima pentru a atinge rezultatele dorite in cel mai scurt timp posibil.
Control functionare - programeaza ora la care aparatul sa porneasca sau sa se opreasca
- Dezghetare automata - functie utila in cazul in care vei aplasa aparatul intr-o hala unde exista posibilitatea de inghet pe timp de iarna
- Hotstart - Aparatul de aer conditionat functioneaza la capacitate maxima inca de primele minute
Auto restart aparatul de aer conditionat reporneste automat avand aceleasi setari in cazul in care apare o pana de curent in retea.
Dezumidificare  functie care elimina excesul de umiditate din atmosfera prevenind astfel aparitia mucegaiului
Sleep/Night Mood - functionare silentioasa pe timp de noapte
Incalzire - Incalzire camera in anotimpul friguros
Ventilare - functie ventilare

       Cei de la Daikin acorda o atentie deosebita si sistemului de filtrare aer dotand acest aparat de aer conditionat cu un filtru fotocatalitic, care va retine pe langa particule fine de praf, microorganisme si bacterii din aerul respirabil. 
       In timpul functionarii acesta se dovedeste a fi destul de silentios astfel incat sa nu perturbe activitatile zilnice sau somnul din timpul noptii - nivel zgomot 41/34/27/23 dB.

Recomandare:

        Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

        Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

Aparat de aer conditionat Daikin ATXB35C-ARXB35C, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa Energetica A+, Programator 24 de ore, Filtru Fotocatalitic, Mod Confort, Mod Putere, Super Silent 21 dB(A) Aparat de aer conditionat Daikin ATXB35C-ARXB35C, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa Energetica A+, Programator 24 de ore, Filtru Fotocatalitic, Mod Confort, Mod Putere, Super Silent 21 dB(A)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)