Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU007T pret si specificatii tehnice

      Dispozitivele de tip 2 in 1 sunt din ce in ce mai la moda printre utilizatori prin faptul ca ofera o portabilitate destul de buna, cantaresc putin si ofera aceleasi functii ca in cazul unui laptop normal. Una e sa ai zi de zi in rucsacul pentru munca un laptop de 2.5 Kg sau chiar mai mult si alta e varianta celor doar 1 Kg, care reiese din specificatiile de manual al laptop-ului 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU007T. 
      Designul sau aparte ii permite acestuia sa se transforma cu usurinta din laptop in tableta si invers.  Balamalele de prindere ecran ofera un unghi de vizualizare larg, in asa maniera incat tu sa poti pozitiona ecranul in pozitii destul de incomode pentru un laptop obisnuit. 
      Tastatura asemenea unui laptop normal, ofera un spatiu suficient de mare intre butoane, astfel incat experienta tastarii sa fie una de calitate si sa ofere fluenta in timp. Este silentioasa, rigida si responsive atunci cand actionezi diverse comenzi de la ea. TouchPad-ul pozitionat in zona centrala ofera o suprafata potrivit de mare astfel incat sa nu te deranjeze in timpul lucrului, iar in acelasi timp sa fie accesibil usor.
       Display-ul de 10.1 inchi suporta rezolutii HD cu un numar de pixeli 1280 x 800 pixeli si beneficiaza si de suportul panoului IPS pentru o saturatie mai buna a culorilor si un unghi de vizualizare bun atunci cand il privesti din lateral.
       Puterea de calcul este data de procesorul Intel Atom cu 4 nuclee tactat la 1.44 GHz care poate urca chiar si la frecventa de 2.24 Ghz, atunci cand este necesar in modul Turbo Boost. La acesta se mai adauga memoria RAM de 2 Gb DDR3 si spatiul de stocare de 64 Gb pe un eMMC ultrarapid. Vine si cu sistem de operare inclus Windows Home 10. 
       Placa video integrata Intel HD Graphics iti va permite rularea vizionarea filmelor de tip BluRay sau cele la rezolutii Full HD in timp real fara a avea probleme sa sacadeze imaginile. Nu este un laptop gaming dar totusi veti putea rula unele jocuri de generatie mai veche la setari medii placa video fiind una integrata. 
       La capitolul porturi, datorita dimensiunilor reduse, este mai sarac, vine cu un port micro USB pe laterala ecranului, un port USB 2.0 pe dock si o iesire video micro HDMI.  Pe fata acesta vine dotat si cu o camera foto de 2 MP, in timp ce pe spate se gaseste o alta camera video de 5 MP. Autonomia este unul dintre atuurile laptop-ului, care ajunge fara probleme la 12 ore de utilizare. Totusi tineti cont ca aceasta autonomie nu se obtine in jocuri si nici cu ecranul setat pe luminozitate maxima.


Recomandare:

      Laptopul 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU007T va fi alegerea perfacta daca esti in cautarea unui laptop usor de transportat disponibil la un pret accesibil: Vezi oferta pret

      Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Verifica pret actualizat

                         Laptop 2 in 1 ASUS Transformer Book T100HA-FU007T cu procesor Intel® Atom™ Quad-Core x5-Z8500 2.24GHz, 10.1" Touchscreen, 2GB, 64GB eMMC, Intel HD Graphics Gen8, Microsoft Windows 10, Silk White

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)