Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X pret si specificatii tehnice

       Vara este momentul cel mai important din viata unei combine frigorifice deoarece acum putem vedea adevaratele performante atunci cand temperaturile urca des la valori care ating chiar si pragul canicular. Binenteles ca o combina frigorifica cum este si Indesit LR9 S1Q F X va face fata cu brio acestor cerinte mai ales ca dispune de cele mai noi tehnologii din domeniul frigorific ale momentului. 
       Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X arata foarte bine daca o privesti de la exterior si vei remarca inca de la prima vedere calitatea materialelor dar si finisajele de bun gust care se vor potrivi perfect cu conceptul unei bucatarii moderne. Spatiul de la interior destul de generos face ca aceasta sa se potriveasca perfect in cazul unei familii. Toata lumea va avea locul lui in care sa isi pastreze felul de mancare preferat, totul usor accesibil si la indemana. 
        Nu ocupa nici foarte mult spatiu, aceasta fiind o combina de dimensiuni medii caracterizata de urmatoarele valori: 201.1 x 59.5 x 65.5 cm.
       Astfel ca avem de-a face cu o combina de capacitate 368 litri, spatiu care este impartit intre frigiderul cu 5 rafturi de volum 257 litri si congelator de 111 litri. 
       Frigiderul dispune de 5 rafturi din sticla securizata care pot fi ajustate in inaltime in functie de preferinte sau de dimensiunea alimentelor pe care le doriti sa le pozitionati la interior. In partea de jos, ultimul compartiment este special dedicat pentru fructe si legume, zona special amenajata unde se va pastra o temperatura constanta pe tot timpul functionarii acestuia. 
       Congelatorul este organizat pe 4 nivele de rafturi si are o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore. Sistemul de dezghetare atat pentru frigider cat si congelator este unul static astfel ca la anumite perioade de timp, combina frigorifica necesita sa fie decongelata.
       Acesta este foarte bine optimizata si din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum A+ mai economic cu pana la 24% fata de alte combine frigorifice. 
       Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece combina Indesit de dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 38 dB.
      
Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                 
                               Combina frigorifica Indesit LR9 S1Q F X, 368 l, Clasa A++, H 200 cm, Inox
      
      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)