Statie de calcat Tefal Optimo GV4630 pret si specificatii tehnice

      Atunci cand vrei sa calci rufele poate fi o adevarata provocare daca nu ai instrumentul potrivit. Statia de calcat Tefal Optimo GV4630 este exact tot ceea ce iti trebuie pentru a fi eficient atunci cand trebuie sa iti calci hainele, un dispozitiv de calcat performant care reuseste sa elimine toate cutele inca de la prima mana, fara a fi nevoit sa insisti prea mult. 
      Tot secretul consta in talpa acestuia ceramica care este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor.
      Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 4.2 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 110 g/min de abur. Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului Eco care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire.
      Talpa aluneca foarte usor pe toate tipurile de materiale si are o geometrie triunghiulara, asigurand astfel o buna stabilitate.
        
Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                             Statie de calcat Tefal Optimo GV4630, Talpa ceramica, 2300 W, 0.7 l, 4.5 bar, 110 g, Alb/Mov

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)