Combina frigorifica Beko CN158230X pret si specificatii tehnice

       Noua gama de produse frigorifice de la Beko din care face parte si combina frigorifica Beko CN158230X impresioneaza prin calitate, confort dar si performante, totul la un pret accesibil. Astazi vorbim de combina frigorifica Beko CN158230X care iese in evidenta prin spatiul generos care il pune la dispozitie utilizatorilor de pana la 52o e litri dar si prin aspectul general premium dat de materialele de calitate si tehnologiile de ultima generatie care cert e ca nu au ocolit acest model.
       Cei de la Beko au pus pasiune in tot ceea ce se vede, atat la exterior cat si la interior si a rezultat astfel un dispozitiv frigorific de toata frumusetea care se va potrivi perfect chiar si in bucataria ta. 
       Sistemul de reglaj al temperaturii este unul digital care ofera o precizie exacta prin intermediul panoului digital, prezent pe usa superioara a frigiderului. Aici poti vedea diverse informatii care fac referire la temperatura din interior, sa estimezi consumul energetic al combinei pentru parametrii activi sau alte caracteristici de mediu de la interior.
       Tehnologia NeoFrost prin sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare a alimentelor si impiedica formarea ghetii la interior. Aerul rece este transferat mai rapid in tot interiorul combinei asigurand astfel o temperatura uniforma care face ca fenomenul de inghetare sa dispara.
       Desi are un volum foarte mare, nu ar trebui sa iti faci grija in privinta consumului energetic, combina frigorifica Beko CN158230X fiind incadrata astfel in clasa de eficienta A++. In decursul unui an aceasta are un consum estmat de 318 kWh.
       Beko CN158230X este o combina frigorifica de capacitate mare de pana la 520 litri din care 400 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioara iar restul de 127 litri ii revin congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 4 nivele de rafturi rezistente din sticla securizata foarte rezistenta. In dreptul fiecarui nivel, usa frigiderului este prevazuta cu suporti speciali pentru depozitat alimente de dimensiuni mici si sticle cu bauturi racoritoare. 
       Ultimul raft de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii bune de pastrare la o temperatura constanta ce nu scade sub 0 grade. 
       Congelatorul cu 2 compartimente are o eficienta de congelare de aproximativ 6 Kg la 24 de ore. 
La fel ca si la frigider, sistemul de decongelare este unul automatizat.

       Combina frigorifica Beko CN158230X este dotata cu mai multe functii si tehnologii de ultima generatie printre care:

 - Control Digital al temperaturii - temperatura din interior poate fi setata cu o precizie foarte buna asta si datorita sistemului electronic dotat cu afisaj LED ce permite acest lucru
Functie ionizatoare - aceasta functie elimina bacteriile si microorganismele din interior ce ar putea accelera procesul de alterare a alimentelor mentinand un aer curat si proaspat in tot interiorul combinei frigorifice
Filtru anti mirosuri - este un filtru de tip carbon util in special in a elimina mirosurile neplacute din interior mentinand astfel un nivel inalt de igiena.
Functie super racire -  interiorul frigiderului este racit instant imediat dupa ce este pus in functiune
Filtru impotriva mirosurilor - Filtru carbon pozitionat la interior pentru a indeparta mirosurile neplacute.
Sistem antibacterian - Este un element de siguranta important care ajuta la eliminarea bacteriilor si a microorganismelor care pot provoca mucegai.
Sistem avertizare usa deschisa - se activeaza in cazul in care lasi usa frigiderului deschisa mai mult de 10 secunde. 
          
        In cazul unei pene de curent, combina frigorifica Beko CN158230X are o autonomie fara curent pana cand se dezgheata in totalitate de pana la 25 de ore. Nu va trebui sa iti faci probleme nici din cauza zgmotului deoarece aceasta este foarte silentioasa avand un nivel al zgomotului de aproximativ 44 dB.

Recomandare:


        Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

        Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


        Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                                  Combina frigorifica Beko CN158230X, 520 l, Clasa A++

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)