Telefon mobil Samsung Galaxy S7 G930FD pret si specificatii tehnice

       Cele mai in voga telefoane pezente pe piata sunt cu singuranta cele lansate de Samsung, generatia a 7-a care acum prin versiunea G930FD vin si cu suport Dual SIM.
       Cu nume de cod G930FD, acest nou device pastreaza aceleasi caracteristici de design dar si hardware la fel ca celelalte modele lansate pana de curand in luna februarie.  
       Ramele telefonului sunt fabricate din metal iar fetele ii sunt acoperite cu geam rezistent Corning Gorilla Glass 5. Partea frontala este acoperita cu geam curbat 2.5D iar spatele telefonului este acoperit cu geam curbat 3D. Rezista si la apa sau praf, dovada fiind si certificarea IP 68.
       Display-ul AMOLED Quad HD ramane acelasi cu o diagonala de 5.1 inchi care ocupa in proportie de 72.1 % suprafata frontala a telefonului si ofera o densitate de 577 pixeli per inchi. Pe spate ramane acelasi sistem de autentificare pe baza de amprenta, doar ca de data aceasta raspunde mai bine la comenzi. Pe fata gasim deasemenea butonul cu functie Home.
       Componentele fizice care pun in miscare acest dispozitiv ultraperformant fac referire la procesorul de mare viteza Octa-Cire Exynos 8890, memoria RAM de 4Gb si acceleratorul grafic Mali T880 MP12. Pentru stocare sunt disponibili 32 Gb de memorie care pot fi suplimentati prin atasarea unui card microSD.
       Acesta ruleaza sistemul de operare Android 6.0 Marshmallow costumizat prin interfata TouchWiz.
       Si camera foto este una la fel de buna, iar conform testelor efectuate de pana acum intrece cam orice model de pa piata. Camera foto principala are un senzor de rezolutie 12 MP care permite captarea unei cantitati mai mari de lumina pentru poze clare chiar si pe timp de noapte. Pe fata camera foto frontala are un senzor de 5 MP.
      Telefonul mobil este alimentat cu energie de un acumulator nedetasabil de capacitate 3000 mAh. Tehnologia QuickCharge ii permite acestuia sa fie incarcat foarte rapid in maxim o ora. Folosit la capacitate maxima, acesta are o autonomie de 24 de ore care se poate extinde pana la 48 de ore in functie de gradul de utilizare.

Recomandare:

      Este un telefon care bate cam tot ce este pe piata la ora actuala, atat din punct de vedere al performantei cat si specificatiilor tehnice: Vezi oferta pret

     Zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, cu ocazia campaniei Mobile Fest care il aduce o reducere consistenta, pret la care consider ca este un best deal: Verifica pret actualizat


Telefon mobil Samsung Galaxy S7, G930FD, Dual Sim, 32GB, 4G, Negru Telefon mobil Samsung Galaxy S7, G930FD, Dual Sim, 32GB, 4G, Negru
       
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)