Statie de calcat Philips GC7705/30 pret si specificatii tehnice

       De cand am achizitionat statia de calcat Philips Philips GC7705/30 pot spune ca o indragesc la fel de tare ca in prima zi si nu m-as desparti de ea niciodata. Arata foarte bine ca aspect, este compacta si da rezultate foarte bune fara a trebui sa insist prea mult. Desigur in mare parte pot spune ca talpa este cea care face minuni, oferind combinatia perfecta intre abur si temperatura pentru toate tipurile de haine. 
     Talpa SteamGlide Plus ofera o aderenta buna astfel incat calcatul rufelor sa fie pur si simplu o joaca de copii. Aceasta este optimizata pentru a oferi un debit de abur suficient de mare astfel incat cutele cele mai dificile sa dispara cu usurinta. Aluneca foarte usor pe tesatura si asigura un calcat rapid si usor.
     Sistemul de reglare Optimal Temp ofera combinatia perfecta de abur si temperatura pentru toate tipurile de tesaturi.
     Sistemul avansat cu aburi ridica presiunea pana la 4.8 bari, un nivel foarte ridicat pentru o patrundere eficienta a aburului in tesatura. Este suficient sa calci hainele pe o singura parte ca acestea sa arate impecabil, fara urme de cute. Sistemul de reglaj este unul variabil si permite eliberarea unei cantitati de pana la 120-220 g/min de abur. Pentru tricouri si camasi este recomandat folosirea modului Eco care elibereaza o cantitate de abur mai mica, pentru a nu pata cu apa hainele din tesatura subtire.
     Fierul de calcat cu generator de abur este echipat cu un rezervor de apa de 2.2 litri care ofera o autonomie de calcare constanta de pana la 2 ore fara reumplerea rezervorului. Este ideal in cazul unor volume mari de rufe.
     Pentru siguranta la utilizare si perioada de viata de lunga durata, acesta a fost prevazut si cu sistem de detratare pentru eliminarea calcarului din sistem. Atunci cand este absolut necesar parcurgerea unui astfel de proces de detratare vei fi avertizat vizual prin aprinderea intermitenta a unui LED de culoare rosie.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti o statie de calcat performanta, usor de utilizat si disponibila la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       O poti achizitiona mai ieftin de atat, zilele acestea beneficiind de o reducere semnificativa, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                       Statie de calcat Philips GC7705/30, 2400 W, 2.2l,  Jet abur 220g

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)