Aparat aer conditionat inverter Radox 12000 btu performante la racire

      Radox Inverter este un aparat de aer conditionat de buget optimizat pentru a face fata cu brio caldurii din timpul verii pentru o suprafata utila de pana la 30 de mp. Desi nu este un brand mult prea rasunator, vedem ca este echipat cu un compresor de la Toshiba, are majoritatea functiilor necesare unei bune functionarii si are avantajul pretului destul de mic.
      Simplitatea este elementul definitoriu prin care putem caracteriza aparatul de aer conditionat GALANZ, un dispozitiv care se va potrivi perfect in interiorul casei tale.
      Tehnologia Inverter are un rol important in tot acest angrenaj deoarece aceasta optimizeaza modul de functionare al compresorului pentru a obtine astfel un consum mult mai redus care va functiona acum gradual. Conditiile de temperatura optime vor fi atinsa mult mai rapid iar consumul energetic va fi unul mai mic. Dovada este si incadrarea acestuia in clasa de consum A pentru functia de incalzire si A++ la racire.
      Puterea consumata la incalzire va fi de 980 W in timp ce pentru racire consumul creste pana la 1030 W.
      Programul de lucru va putea fi selectat de la distanta cu ajutorul telecomanzii din dotare:

Ventilare - ventilare incinta in 3 trepte progresive
- Timer - aparatul de aer conditionat poate fi programat sa functioneze intr-un anumit interval de timp prestabilit.
- Sleep/Night Mood – Functionare silentioasa pe timp de noapte
- Dezumidificare - elimina excesul de umezeala din mediul ambiant al camerei care in timp poate provoca aparitia mucegaiului
- Auto-Restart - aparatul de aer conditionat reporneste avand aceleasi setari prestabilite chiar si in cazul in care intampina o pana de curent.

      Filtrele instalate pe acesta sunt capabile sa faca fata la un nivel rezonabil in ceea ce priveste retinerile de praf si a particulelor foarte mici, astfel incat tu sa te bucuri zi de zi de un aer proaspat si curat. Filtrul este unul lavabil, deci nu trebuie ulterior inlocuit.
      Important este si faptul ca acesta nu este zgomotos, este atat de silentios incat uneori nici nu iti poti da seama cum ca ar fi in functiune (nivel zgomot - 38/46/50 dB). 

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                              Aparat aer conditionat inverter Radox 12000 btu

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Samsung Galaxy J5 pret si specificatii

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri