Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA Inverter pret si specificatii tehnice

        Am ales acest aparat de aer conditionat mergand pe principiul ca acesta nu este fabricat ca multe alte modele in China, Mitsubishi Electric fiind una dintre putinele firme de top care produc produse performante care sa garanteze un inalt standard de calitate. Acesta este un dispozitiv de climatizare de calitate, ideal pentru a fi folosit in diverse medii de lucru, de la spatii de birou, spatii comerciale dar in cadrul unei locuinte. 
       Aparatul de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-DM35VA este un dispozitiv compact, de culoare alba care se va potrivi perfect in camera ta. Din punct de vedere tehnic acest model are o capacitate 12000 BTU atat pentru racire cat si incalzire.
       Consumul energetic nu va da batai de cap nici unui utilizator, acesta fiind unul destul de redus, modelul de fata fiind incadrat in clasa de eficienta A. Acest lucru i se datoreaza si motorului cu functie Inverter care face totul posibil ca energie consumata sa nu fie de ordinul zecilor de kW. Motorul Poki-Poki va oferi o densitate si o forta magnetica ridicata ceea ce va conduce la o eficienta energetica sporita si o mai buna fiabilitate. Aparatul de aer conditionat va functiona in parametri normali pentru temperaturi de la -10 grade si pana la +46 de grade.
       Programele de lucru acopera intreaga gama de necesitati si anume: functie ventilare (disponibila in 4 trepte), functie incalzire, Auto Restart - repornire automata avand aceleasi setari de lucru, Dezumidificare - functie foarte utila deoarece elimina umiditatea din aparat protejand astfel la formarea mucegaiului, timer - timp de lucru prestabilit, sleep/night mood - functionare silentioasa pe timp de noapte.

       Toate aceste modificari de comportament in functionarea acestuia poti fi realizate de la distanta folosin telecomanda din dotare care are o arie de semnal de pana la 7 metri       In cazul in care apar erori de programare sau aparatul de aer conditionat nu mai functioneaza corect, acesta emite coduri de eroare prin care instiinteaza utilizatorul cu privire la problemele aparute - functie diagnosticare.
       Este dotat cu filtru anti-praf, lucru care face ca aerul ventilat sa fie intotdeauna curat, lipsit de praf sau mirosuri neplacute. Periodic acesta se poate scoate si se spala la jet de apa. MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA este un aparat silentios, iar acest lucru este valabil atat pentru unitatea interioara cat si pentru cea exteriora.

Recomandare:

         Consider ca este cea mai buna alegere daca iti doresti un aparat de aer conditionat complet, capabil sa faca fata in orice conditii la un pret foarte bun: Verifica oferte pret

         Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


Aparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, Econo Cool, Autodiagnoza, Autocuratare, Autorestart, Programator zilnicAparat de aer conditionat Mitsubishi Electric MSZ-HJ35VA / MUZ-HJ35VA, Inverter, 12000 BTU/h, Clasa A, Econo Cool, Autodiagnoza, Autocuratare, Autorestart, Programator zilnic

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri

Samsung Galaxy J5 pret si specificatii

Masina de cusut Singer Initiale 2250 pret, caracteristici si pareri