Black Friday 2016 incepe pe 18 noiembrie la eMag

     Cei de la eMag au anuntat oficial prin cadrul unui publicat de presa ca anul acesta vor organiza campania Black Friday 2016 pe data de 18 noiembrie.  
      Black Friday este cel mai mare eveniment de shopping online care aduce sute de mii de produse la preturi avantajoase, mare parte avand reduceri consistente, asa cum ne-am obisnuit in ultimi ani. Daca pana acum fenomenul Black Friday a avut un real succes de la lansarea acestuia, anul acesta se anunta o adevarata revolutie in ceea ce priveste ofertele mai ales ca de curand cei de la eMag au anuntat ca au depasit si un prag istoric in ceea ce priveste produsele listate de pe site impreuna cu partenerii din MarketPlace de peste 1 milion de produse disponibile.

       „Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depășit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu față de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

      Chiar si asa daca nu mai ai rabdare pana pe 18 noiembrie, zilele acestea ai parte de preturi bune in ceea ce priveste device-urile mobile in cadrul campaniei IT/Mobile Days, unde gasesti preturi bune la telefoane mobile, laptop-uri si ceasuri inteligente: Vezi promotii campanie


     Deasemenea ca ne aflam in prag de sezon rece, cei care isi doresc sa isi schimbe cate ceva prin garderoba, au parte de reduceri consistente de pana la 50% la tot ceea ce reprezinta haine groase de toamna – iarna, si aici vorbim de geci, plovere, jeansi, paltoane si incaltaminte in cadrul campaniei Hot Fashion SalesVezi promotii campanie

Imagini pentru black friday emag

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)