Televizor LED Smart Samsung 40J6282 pret si specificatii tehnice

      Traim in secolul vitezei si al tehnologiei astfel ca un televizor Smart care sa te tina conectat la informatie si tot ceea ce se intampla online este mai mult decat un necesar. Televizorul LED Smart Samsung 40J6282 este alegerea perfecta in acest caz, un model foarte bine dotat din punct de vedere tehnic, are o diagonala a ecranului de 101 cm si este capabil sa redea imagini la o rezolutie Full HD. 
      Materialele de calitate din care acesta este construit impresioneaza inca de la prima vedere plasand-ul pe acesta in randul televizoarelor premium cu un design ultra slim elegant. Ramele subtiri vor pune in valoare de fiecare data ecranul de 101 cm, atat de subtiri incat parca ai spune ca nu exista.
       Atunci cand il pornesti pentru prima data va trebui sa parcurgi niste pasi specifici pentru configurarea acestuia, a contului de sistem, selectie programe si calibrare imagine. Butonul de pe telecomanda Launcher te va ajuta sa comuti foarte rapid intre interfata Smart si cea clasica a televizorului. Vei gasi aici toate aplicatiile instalate precum si serviciile internet si retele sociale.
      Ecranul de 101 cm suporta rezolutii Full HD care ofera o claritate perfecta si detalii profunde pentru o experienta inedita, asemanatoare cu cea din realitate. Acestea sunt prelucrate deasemenea de mai multe sisteme pentru a oferi culorile si profunzimea imaginilor din realitate. 
      Imaginile sunt imbunatatire prin tehnologia Wide Color Enhancement care permite redarea fidela a celor mai mici detalii.  Deasemenea Ultra Clean View analizezaza continutul utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal pentru a impune astfel un standard ridicat in ceea ce priveste claritatea imaginilor. Alte tehnologii care contribuie semnificativ la procesarea imaginilor la cel mai inalt nivel sunt: Hyper Real Engine, Motion Rate 50, Micro Dimming Pro, etc. Toate aceste caracteristici de imagine vor procesa informatia video asigurand rezultate excelente la nivel de contrast cat si luminozitate.
     Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo ce livreaza impreuna o putere de 20 W. Acestea beneficiaza de tehnologii speciale de procesare a sunetului cum ar fi: Dolby Digital Plus, DTS si Wallmount Sound Mode. Sunetul redat creeaza o ambianta placuta si face ca tu sa traiesti mereu actiunea filmelor la intensitate maxima.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, un port component, 3 porturi USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Cu ajutorul functiei ConnectShare Movie, va conectati unitatea de memorie USB sau componenta HDD la televizor si beneficiati instantaneu de filme, fotografii sau muzica. Acum va puteti bucura de o larga varietate de continut, direct pe ecranul televizorului, din confortul camerei de zi. Pentru conectarea la reteaua de internet poti folosi o conexiune pe fir prin LAN sau una wireless.
     Trecerea in interfata Smart se face simplu si rapid prin apasarea unui simplu buton pozitionat pe telecomanda. In modul Smart TV beneficiezi de o multitudine de aplicatii deja preinstalate, precum si un App Store de unde poti descarca altele noi pe baza unui cont creat.  Procesorul Quad Core cu care acesta vine dotat iti va permite sa rulezi aplicatii solicitante din punct de vedere hardware in cele mai bune conditii. Sistemul de operare, Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalul TV, cat si la toate aplicatiile Smart.
     Daca ai pierdut emisiunea preferata, cu ajutorul PVR - Picture Video Recorder poti seta ca televizorul sa memoreze emisiunile de interes. Fisierele audio video pot fi partajate cu dispozitivele externe prin reaua de Wi-Fi si bluetooth.
     O noutate pentru sistemul de operare propru reprezinta si aplicatia educationala Samsung EduPedia, unde vei gasi materiale educative, carti, manuale pentru tinerii scolari, liceeni sau din domenii mai complexe de studiu. Poti acum accesa materialele scolare digitale din noua sala de curs a viitorului din confortul propriei tale case.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD, disponibil la un pret foarte bunVerifica oferta pret

          In plus beneficiaza de garantie de pana la 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                          Televizor LED Smart Samsung, 101 cm, 40J6282, Full HD


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)