Cuptor incorporabil Fagor 6H-180AX pret si specificatii tehnice

     Fagor 6H-180AX este unul dintre cele mai accesibile dispozitive de gatit de tip incorporabil, un cuptor cu un spatiu adecvat gatirii in cele mai bune conditii, care se va incadra perfect in bucatariile cu un spatiu mai limitat. Fiind un dispozitiv de tip incorporabil, acesta va putea fi montat in mobila de bucatarie, tinand cont de urmatoarele dimensiuni ale sale: 59.5 x 59.2 x 52.9 cm.
     Este un dispozitiv modern, construit din materiale de calitate, fiabile in timp, care vor contribui si la partea de design a casei tale. Culoarea este una predominant gri, data de materialul inox care are si proprietatea de a putea fi curatat cu usurinta.
     Foloseste alimentare electrica, cu un consum energetic limitat de clasa de eficienta A, un model care va degaja astfel o energie termica conventionala de 0.79 kWh. Puterea maxima de functionare atinsa este de 1400 W, excelenta mai ales ca vorbim de un spatiu la interior de pana in 51 de litri.
     Panoul de comanda este unul mecanic, si include butoane cu actionare stanga dreapta pentru functiile de gatire si setare nivel temperatura. Termostatul reglabil permite setarea temperturii interioare la un nivel optim, corespunzator pentru alimentele care urmeaza a fi gatire sau reteta. Sistemul cu convectie aer foloseste puterea ventilatorului de distributie a aerului cald, lucru care face ca temperatura la interior sa creasca mai rapid iar suflul de aer clald sa fie aplicat alimentelor pentru o gatire mai rapida.
     In timp poti verifica in ce stadiu se afla alimentele pregatite la interior, mai ales ca acesta beneficiaza si de sistem iluminare interior, care se activeaza la deschiderea usii.
     Pentru gatit, acesta este partitionat la interior pe un singur nivel, unul cu o inaltime suficient de mare pentru a pregati friptura, pui intreg sau alte alimente voluminoase. Este excelent pentru intreaga familie si poate pregati  cina festiva pentru intreaga familie pe saturate.
     Pentru o izolare termica buna, usa de acces la interior beneficiaza de un geam in dublu strat, care izoleaza foarte bine termic caldura de la interior pentru un transfer minim de caldura.

Recomandare:

             Designul elegant prin forma sa specifica dar si performantele la nivel inalt recomanda acest cuptor ca fiind o achizitie de succes: Verifica oferta pret

            Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona mai ieftin fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceriVerifica pret redus


                           Cuptor incorporabil Fagor 6H-180AX, Clasa A, 51 L , Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)