Televizor LED Smart Samsung 40KU6072 pret si specificatii tehnice

      Alegerea unui Smart Tv nu este intotdeauna o sarcina usoara, asa ca daca vrei sa indeplinesti doua conditii esentiale, si anume sa fie unul calitativ din punct de vedere al imaginii cu numeroase sisteme de procesare avansate si sa posede o diagonala generoasa, iti recomand sa mergi pe mana lui Samsung 40KU6072. Este o solutie completa pe partea de Smart Tv, acesta beneficiind de aportul sistemului de operare Tiezen care face o treaba foarte buna in ceea ce priveste accesul la aplicatii, rularea acestora, fiind mai mult decat un centru operational multimedia unde vei avea acces la toate informatiile dorite.
      Desi putem spune ca inca nu e atat de dezvoltata tehnologia incat sa produca continut dedicat prin cablu pentru a valorifica la maxim dotarile tehnice ale acestui model, vei putea folosi o multime de aplicatii de streaming, filme online care au continut special pentru acest tip de televizoare, astfel ca tu sa te bucuri de capacitatea de redare a televizorului la maxim. 
     Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul de 101 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii, imagini foarte clare, apropiate de cele din realitate. Tehnologia Ultra Clean View analizezaza continutul video utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Chiar si in cazul continutului de rezolutie  Full HD, HD sau SD, te poti bucura de imagini la o calitate apropiata de cea UHD.
     Procesul unic UHD Upscaling in 4 pasi, dezvoltat de Samsung, imbunatateste modul in care continutul video si jocurile preferate sunt redate, asigurandu-le cea mai buna rezolutie posibila. Tehnologia proceseaza semnalul de intrare astfel incat materialul sursa sa fie afisat la o calitate cat mai apropiata de cea UHD. In plus, sunt alocate resurse ale procesorului spre anumite zone ale imaginii care necesita accentuarea detaliilor.
    Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Caracteristica superioara DTS 5.1 utilizeaza un amplificator care va furniza sunet la o claritate impecabila pe toate cele 5 canale disponibile, functie compatibila cu sistemele de tip home cinema 5.1.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 3 porturi HDMI, port component, 2 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.
     Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. 
      O alta noutate marca Samsung o reprezinta si centrul de informare si studiu EduPedia, o zona speciala care va fi apreciata cu siguranta de utilizatorii Smart Tv-urilor Samsung, mai ales ca este disponibila aici o imensa biblioteca digitala direct din confortul casei tale. Toate materialele sunt aici ordonate dupa grupa de varsta, domeniu de activitate, ingloband cele cinci arii de dezvoltare: intelectuala, creativa, emotionala, dezvoltare fizica si dezvoltarea sociala.

Recomandare:

     Este unul din acele televizoare care isi merita fiecare leu investit, mai ales ca la randul sau va intoarce totul prin prezenta pe ecran a celor mai frumoase cadre, pe care le-ai vazut vreodata: Verifica oferta pret

      Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara de pret, oferta care se anunta interesanta mai ales ca este limitata: Verifica pret actualizat

                         Televizor LED  Smart Samsung, 101 cm, 40KU6072, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)