Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU pret si specificatii tehnice

      Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU este exact ceea ce imi trebuia pentru acasa, un spatiu suficient de mare de pana la 324 litri pentru alimente la interior, atent monitorizat de sisteme avansate care mentin temperatura constanta in tot timpul functionarii sale. Un alt plus care trebuie luat in considerare este si sistemul de racire de tip No Frost, care impiedica formarea ghetii la interior prin asigurarea unui flux constant de aer rece pe fiecare nivel de raft in parte.
      Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU arata foarte bine si din punct de vedere al aspectului, un model elegant, modern, construit din materiale de calitate care va fi remarcat in bucataria ta inca de la prima utilizare. Accesul la interior se face separat pentru frigider si congelator prin intermediul usilor reversibile care pot fi fixate pentru o deschidere fie spre stanga sau spre dreapta in functie de zona de interior unde vei plasa frigiderul.
      Cu un volum de 324 litri, acesta este distribuit uniform astfel: 230 litri ii revin frigiderului pozitionat in zona superioaraiar restul de 104 ii sunt atribuiti congelatorului. Frigiderul este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. Sistemul special Adapti Lift ofera siguranta pentru pozitionarea sticlelor la vibratii iar in acelasi timp asigura accesul rapid atunci cand fiecare utilizator are nevoie de ceva de la interior. 
       
      Filtrele de miros au un rol important mai ales ca este nevoie de a asigura si faptul ca mirosurile sa nu se disipe de la un nivel de raft la altul.
      In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Compartimentul special de pastrare a legumelor si fructelor permite ajustarea nivelului de umiditate din interior pentru a asigura astfel conditii bune de pastrare pentru o perioada mai indelungata.

      Congelatorul de capacitate 104 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 12 Kg la 24 de ore.
      Este un model destul de eficient si din punct de vedere energetic, incadrat in clasa de eficienta A++ pentru care prezinta un consum estimat de aproximativ 263 kW/an.
      Sistemul de racire este unul automat atat pentru frigider cat si congelator astfel ca nu vei avea probleme cu dezghetarea acesteia.
       In cazul unei intreruperi de curent, combina frigorifica Sharp are o autonomie de pana la 18 ore pana cand se dezgheata in totalitate. Nivelul zgomotului este la fel de important ca si celelalte aspecte, modelul de fata fiind unul foarte bine plasat la acest capitol, silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 42 dB.

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acesteia: Verifica oferta pret

      Garantia de pana la 2 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaz-o acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU, 324 l, Advanced No Frost, Clasa A++, H 1863, Alb Combina frigorifica Sharp SJ-BA10-IMXW2EU, 324 l, Advanced No Frost, Clasa A++, H 1863, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)