Televizor LED Star-Light 24DM5001 pret si specificatii tehnice

      Star-Light 24DM5001 este un dispozitiv Tv multimedia de dimensiuni medii, care masoara in diagonala 60 cm, un model interesant si prin faptul ca este complet alb. Este perfect pentru living cat si pentru camere mai mici, un dispozitiv multimedia modern care va livra imagini de calitate la o rezolutie HD.
      Constructia sa este una solida, si implica materiale de calitate, foarte bine finisate, lucru care ii da acestuia si statutul de model slim, care poate fi integrat cu usurinta chiar si in spatiile mai mici. Suportul de sustinere in forma de T ii ofera acestuia o stabilitate buna, oriunde il vei pozitiona.
     Display-ul de 60 cm, Ultra Slim, suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli, cu un contrast nativ 3000:1 si o luminozitate de 220 cd/m2. Datorita timpului de raspuns mic, imaginile se vor succeda cursiv, lucru care va face ca acestea sa fie apropiate de realitate si de culoarea lor naturala. Indiferent de unghiul de unde vei privi la televizor, vei avea surprinderea ca vei reusi sa destingi foarte bine fiecare imagine (unghi de vizibilitate pana la 178 de grade). 
      Sunetul clar, puternic, completeaza lista dotarilor de care te vei bucura inca de la prima utilizare (boxe stereo de putere 2 x 2.5 W). Acesta beneficiaza si de setari de rezonanta destul de calitative de Surround - distributia sunetului in incapere, Dolby Digital - sistem de acustica audio compatibila pentru filme si Egalizator - mod avansat de reglare automat al sunetului in banda.
      Telecomanda cu care aceste vine dotat raspunde bine la comenzi, oferind o succesiune rapida intre programe, chiar si in cazul celor HD. Sistemul de scanare automat va detecta rapid posturile disponibile din reteaua de cablu locala.
      Conexiunile externe iti ofera accesul rapid cu alte dispozitiveprin portul HDMI, 1 port USB, intrarea PC si slot-ul CI+ pentru televiziune digitala. Televizorul cantareste aproximativ 5 Kg si are o putere consmata de 19 W.
       Playerul media incorporat iti va da posibilitatea de a rula un film sau fisiere imagini conectand orice dispozitiv de stocare la unul din porturile HDMI sau USB.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor capabil sa redea imagini la o calitate foarte buna disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand o reducere destul de consistenta zilele acestea: Verifica pret redus

                           Televizor LED Star-Light, 60 cm, 24DM5001, HD Ready, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)