Hote KÜGERR A 100 pret si specificatii tehnice

     Daca iti doresti o hota de cea mai buna calitate pentru bucataria ta, cu noul model de la Hote KÜGERR A 100 poti spune ca ai rezolvat doua probleme esentiale, prima ar fi modul profesionist cu care reuseste sa faca evacuarea aerului, si sistemul de filtrare care atrage la sine toate impuritatile rezultate in urma procesului de gatire. Hote KÜGERR A 100 este un model nemtesc, si cum dupa stim ca fac treaba germanii astia, vei fi surprins de tot ce tine de acest model, materiale, design dar si functionare.
     Fiind o solutie incorporabila, aceasta va putea fi instalata in cadrul mobilei de bucatarie pentru a putea fi mascata astfel incat sa nu influenteze intr-un fel anume design-ul de interior al casei tale. Panoul de comanda este unul digital, cu actionare automata si dispune de display LCD care te va tine la curent cu toate datele de lucru ale hotei. 
     Odata colectate impuritatile acestea sunt retinute si nu mai pot sa fie redate in mediul interior al casei tale, datorita tehnologiei de blocare D-Block, o solutie dezvoltata exclusiv de germanii de la KÜGERR.
     Daca e sa privim partea de consum, aceasta hota se detaseaza de departe de alte modele print-un consum foarte mic, lucru evident mai ales la incadrarea acesteia in clasa de eficienta A+. Daca la majoritatea modelelor vedeai in cel mai bun caz F, E sau D, cu noua clasa de eficienta A+ consumul va fi limitat la o valoare de 101 kW, in decursul unui an.
     Capacitatea mare de evacuare de pana la 624 mc/h este un alt punct forte al acestui model, putere unic distribuita la nivel de 5 trepte progresive, raportata la cerintele din bucataria ta.
     Un alt lucru care ne intereseaza atunci cand cumparam o hota este si sistemul de filtrare, capitol la care hota KÜGERR A 100 putem spune ca nu sta deloc rau, un model care beneficiaza de o multime de filtre pentru curatarea eficienta a incintei. Sistemul de filtrare este compus din doua filtre de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica. Filtrele sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Aceasta mai are unul de carbon cu rol in protejarea mediului inconjurator, preia mirosurile neplacute degajate de mancare.
      Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
     Vei ramane profund impresionat cand o vei pune in functiune prima data mai ales ca se dovedeste a fi un model foarte silentios. Cei care au mai folosit o hota pana acum vor observa imediat diferenta notabila de zgomot, un model care reuseste performanta sa aiba un regim al zgomotului de 31 dB in treapta 1 de functionare si de 62 dB in ultima treapta de de functionare (treapta 5).
      Instalarea este un proces relativ simplu, dar in acelasi timp implica un minim de simt ingineresc in potrivirea hotei in zona de acces, corespunzator cu dimensiunile acesteia: 600 x 325 x 170 mm. Desigur cel mai bine ar fi sa apelati la o persoana specializata.

Recomandare:

      KÜGERR A 100 este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Primesti garantie extinsa la 5 ani si transport gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici 

       O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

                               Hote KÜGERR A 100 - 60cm, Decorative, Puternice, Silentioase, Telescopica, Incorporabila, de Perete, Putere Absorbtie 624 mc/h, Inox - Aspirator

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)