Cuptor incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX pret si specificatii tehnice

     Indesit FIMB 53 KAIX este un cuptor incorporabil modern, cu dimensiuni potrivite pentru o bucatarie de apartament, un model care beneficiaza de o multime de functii de gatit, totul la un pret accesibil. Fiind un model incorporabil, acesta va putea fi cu usurinta integrat in mobila de bucatarie, respectand urmatoarele dimensiuni: 60 x 60 x 54.5 cm.
     Materialele de constructie dar si finisajele de foarte buna calitate, reprezinta un alt atuu care il face pe acesta sa fie una din optiunile de luat in seama pentru a mobila bucataria. Sticla reflexiva in dublu strat dar si suprafata din inox vor face ca acesta sa dea un aer de modern bucatariei tale, integrandu-se perfect alaturi de celelalte electrocasnice.
     Panoul de comanda contine doua butoane cu actionare mecanica, unul pentru selectie programe de lucri su altul pentru a alege temperatura de gatit. In zona centrala se gaseste si un display de tip LED care te va tine la curent cu toate detaliile cu privire la functiile active si timp ramas pana la finalizarea procesului de gatire. 
     Si acum partea care ne intereseaza pe cei mai multi dintre noi, programele de lucru, acopera o gama destul de variata de necesitati astfel: incalzire rapida, iluminare interioara, ventilare cu convectie, grill, etc. Procesul de incalzire are loc foarte rapid, iar in maxim 4 minute temperatura la interior atinsa va fi una de 100 de grade Celsius. Pregatirea alimentelor va fi un proces care nu va dura mult timp, prioritar in cazul cuptorului de gatit fiind reusita de a gati alimentele in mod economic, cu un timp cat mai scurt.
     Sistemul de iluminare interior iti va permite sa urmaresti intreg procesul de gatire de afara, fara sa mai fie nevoie sa deschizi usa cuptorului, lucru cum se intampla cu vechile aragaze. In cazul iin care iti lac la fel de mult fripturile, poti utiliza functia grill, excelenta in acest caz.
     Este un cuptor bine pozitionat si din punct de vedere al consumului, un model economic care nu va influenta foarte mult factura la curent, incadrat in clasa energetica A, pentru care are un consum de aproximativ 0.7 kW, in timpul unui program de gatit normal.
     Nu beneficiaza de sistem de curatare automat, dar nu e nicio problema deoarece materialele din constructia sa, atat de la exterior cat si interior, mare parte inox si suprafata din email, permit curatarea acestuia simplu si rapid cu o carpa de bucatarie.

Recomandare:


         Este o solutie de bun gust, care ofera multiple functionalitati, pentru a dota bucataria ta, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Beneficiaza de transport gratuit si garantie de 24 de luni daca il comanzi de aici

       Zilele acestea il poti achizitiona, la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ, o oferta buna care nu va sta mult pe rafturile magazinului online: Verifica pret redus


                           Cuptor incorporabil Indesit FIMB 53 KAIX, Electric, 56 l, Clasa A, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)