Frigider cu doua usi LDK LF 340 S pret si specificatii tehnice

      LDK LF 340 S este alegerea perfecta daca iti doresti un frigider performant, spatios, care sa ofere un spatiu adecvat pentru pastrarea de lunga durata a alimentelor. Frigiderul este compus din doua zone de depozitare, una pentru frigider si alta pentru congelator, cu acces separat pentru fiecare dintre ele prin intermediul a doua usi reversibile. Frigiderul cu doua usi LDK LF 340 S este potrivit pentru orice apartament, nu ocupa spatiu foarte mult, si este caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 176.4 x 59.8 x 64.2 cm.
      Interiorul spatios, este constituit dintr-o zona de depozitare de capacitate 368 de litri, foarte bine partitionata la nivel de rafturi si zone de depozitare.
      Sistemul de racire este unul static, lucru care face ca in timp sa fie nevoie de o decongelare imprealabila, pentru ca acesta sa isi pastreze nivelul de racire la parametri optimi.
      Consumul energetic este unul orientat spre performanta, un frigider destul de bine optimizat la acest capitol, incadrat in clasa de eficienta energetica A+, care va da un randament bun la racire cu un minim de consum energetic, estimat la 240 kW in decursul unui an.
      Frigiderul de capacitate 244 litri, este impartit ca spatiu la interior pe 3 nivele de rafturi din sticla rezistenta securizata care pot fi si ajustate in inaltime in functie de preferinte. Acestea sunt destul de solide si conform specificatiilor de producator suporta o sarcina de pana la 40 Kg. In dreptul fiecarui nivel de raft pe usa sunt prezente suporti, zona in care poti depozita sticle si alimente de dimensiuni mai mici, care sa le gasesti usor si la indemana. 
      Congelatorul de capacitate 76 litri are o eficienta la congelare de 3 Kg la 24 de ore. La fel ca si in cazul frigiderului, sistemul de racire este unul manual si este nevoie ca sa se efectueze decongelarea in timp
      Sistemul de selectie a temperaturii la interior este unul mecanic si se poate stabili folosind termostatul pozitionat in dreptul ultimului raft din zona superioara. Garniturile usilor de acces la interior sunt tratate antibacterian, o solutie optima de prevenire a aparitiei problemelor legate de bateriile de la exterior.
      Nu vei avea probleme nici cu zgomotul deoarece frigiderul LDK LF 340 S se dovedeste a fi un dispozitiv destul de silentios cu un nivel zgomot de aproximativ 40 dB. Nivelul de zgomot mult mai mic este asigurat de catre compresorul de inalta tehnologie cu sistem de reglare optima.
   
Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini poti gasi si pe pagina producatorului aici

Frigider cu doua usi LDK LF 340 S, Clasa A+, Capacitate 368 L, H 176 cm, 3 ani garantie, Argintiu Frigider cu doua usi LDK LF 340 S, Clasa A+, Capacitate 368 L, H 176 cm, 3 ani garantie, Argintiu


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)