Televizor LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6502 pret si specificatii tehnice

      Este incredibil cu cei de la Samsung reusesc inca o data sa capteze atentia publicului larg asupra dispozitivelor Tv care arata de la an la an din ce in ce mai bine, cu dotari in plus in ceea ce priveste filtrarea imaginii si rezolutii excelente expuse pe ecrane mari. Televizorul LED Curbat Smart Samsung 43KU6502 este o alegere de luat in seama daca doresti sa faci un nou upgrade in ceea ce priveste zona de relaxare a casei tale, un model exceptional capabil sa redea imagini de o calitate extraordinara la o rezolutie UHD, pe un ecran de 108 cm.
       Nu poti cere mai mult la ora actuala, acest model fiind aproape complet din toate punctele de vedere, arata incredibil de bine ca design, subtire, premium, are si interfata Smart si este capabil sa redea imagini care vor uimi de fiecare data. Forma ecranului usor curbata spre interior va face ca punctul de interes sa fie unul focusat spre centrul ecranului, lucru care ii mai scade acestuia din angergura de 108 cm. Forma curbata este un element estetic care va fi mereu scos in evidenta in casa ta si va completa astfel atmosfera de bun gust pe care incerci sa o scoti in evidenta.
       Dotarea acestuia cu interfata Smart, reprezinta un alt element de interes care se identifica cu acele persoane pasionate de tot ceea ce inseamna tehnologie si software de ultima generatie. Vei fi astfel informat cu tot ceea ce se intampla in lumea internetului, viziona filme si seriale la capacitatea sa maxima SUHD, si impartasi experiente placute cu prietenii prin cadrul aplicatiilor dedicate instalate pentru retelele sociale. 
       Display-ul de foarte buna calitate este capabil sa redea imagini la rezolutii superioare UHD,  imaginile fiind exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni. Ecranul de 108 cm cu o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli iti va garanta prin intermediul celor 8 milioane de pixeli si a celor 27 de puncte de ajustare a culorii, imagini foarte clare, apropiate de cele din realitate. Tehnologia Ultra Clean Panel analizezaza continutul video utilizand un algoritm avansat de filtrare si reducere a zgomotului de fundal. Tot in acest sens functioneaza si filtrele Contrast Enhancer, tehnologia HDR de la Samsung, cu ajutorul careia te poti bucura de detalii incredibile, pentru imagini luminoase sau intunecate atunci cand vizionezi continut HDR. 
      Sistemul audio integrat format din doua boxe stereo de putere 20 W vor oferi un sunet excelent de o calitate foarte buna, bass puternic si clar. Caracteristica superioara DTS utilizeaza un amplificator care va furniza sunet la o claritate impecabila pe toate cele 2 canale disponibile, functie compatibila cu sistemele de tip home cinema. Boxele integrate pot fi sincronizate la orice dispozitiv extern prin bluetooth sau wireless.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vine preinstalat cu aplicatii web native, suporta conexiuni cu alte dispozitive mobile sau tableta de tip Smart, DLNA, si internet prin Wi-Fi. Te poti conecta cu diverse dispozitive mobile la acesta sau invers si astfel reda c0ntinut la rezolutii superioare.
     Procesorul puternic Quad Core va oferi performantele de care ai nevoie pentru a rula cele mai complexe aplicatii tv in interfata Smart a acestuia. Vei observa imediat diferenta prin rapiditatea crescuta in multitasking prin comutarea imediata intre aplicatii si continut web. Selectand modul Smart vei gasi o multitudine de aplicatii preinstalate precum si un App Store de unde sa descarci altele pe baza unui cont configurat. Sistemul de operare Tizen optimizeaza performanta televizorului Samsung Smart TV, asigurand o navigare rapida si intuitiva, atat pentru accesul la canalele TV, cat si la toate aplicatiile din zona smart.

Recomandare:

     Este unul din acele televizoare care isi merita fiecare leu investit, mai ales ca la randul sau va intoarce totul prin prezenta pe ecran a celor mai frumoase cadre, pe care le-ai vazut vreodata: Verifica oferta pret

      Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

      Zilele acestea beneficiaza de o reducere suplimentara de pret, oferta care se anunta interesanta mai ales ca este limitata: Verifica pret actualizat

                         Televizor LED Curbat Smart Samsung, 108 cm, 43KU6502, 4K Ultra HD



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)