Televizor LED Wellington, 81 cm, 32HDW274 pret si specificatii tehnice

     Wellington 32HDW274 este un televizor LED de dimensiuni medii, care masoara in diagonala 81 cm, un dispozitiv multimedia care se va potrivi foarte bine si la tine acasa, mai ales ca nu costa foarte mult. Utilizarea acestuia este un proces foarte simplu mai ales ca nu beneficiaza de functie de Smart Tv, accesul la setarile de baza fiind disponibile din consola telecomenzii, al carei meniu este si in limba romana.
     Este un model care impresioneaza si prin aspect, mai ales ca este destul de subtire, este complet alb, si vine dotat cu un suport de sustinere in forma de T. 
     Display-ul LED de dimensiune 81 cm suporta rezolutii HD, acesta fiind capabil sa redea un numar de 1360 x 768  pixeli. Claritatea imaginilor te va surprinde inca de la prima utilizare prin culorile transmise naturale apropiate de realitate dar si prin dinamica imaginilor care exprima o miscare apropiata de normalitate. Ofera un unghi de vizibilitate destul de larg de pana la 178 de grade iar timpul de raspuns in frecventa este de aproximativ 6.5 ms.
      Alte caracteristici de imagine pe care le vei intalni la acest model sunt luminozitatea de 300 cd/mp, contrastul dinamic de 5000:1 si contrastul nativ de 1200:1. Imaginile sunt trecute prin mai multe filtre unde sunt analizate si apoi imbunatatite in detalii acolo unde este necesari de urmatoarele sisteme de preprocesare: Comb filter 2D/3D, CTI/LTI, Digital Noise Reduction, Dynamic Contrast.
      Sistemul de procesare Digital Noise Reduction analizeaza zgmotul de pe imaginile trasmise si elimina efectul acestora in cazul transmisiilor mai putin calitative.
     Tunnerul DVB-T/C este compatibil cu noile cerinte de transmisie europene si este capabil sa receptioneze un numar mare de programe atat in banda scurta/ larga de frecventa.
     Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, port component, un port USB 2.0, minijack pentru casti, slot CI+ si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
     De remarcat este si consumul destul de mic de numai 31 W, mai putin chiar si fata de un bec normal.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior HD disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                       Televizor LED Wellington, 81 cm, 32HDW274, HD Ready

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)