Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631TH pret si specificatii tehnice

      Hansa OKP631TH este o hota decorativa care se va ridica la asteptarile tale in ceea ce priveste randamentul, un model potrivit ca design, culoare si performante. Culoarea acesteia de efect, de culoare alb se potriveste perfect cu peretii bucatariei, o culoarea care va face ca aceasta sa se piarda in detaliu, si sa nu incarce camera mai mult decat este.
     Hota decorativa Hansa OKP631TH este echipata cu un motor de mare putere care ii ofera posibilitatea hotei de a elimina o cantitate de aer de pana la 548.2 mc/h. Materialul din care este construita hota este inox, si are calitatea de a fi usor de intretinut. 
     Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica D care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 118.5 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri LED, cu un consum de 2 x 20 W.
     Puterea de absorbtie poate fi stabilita gradual prin alegerea uneia din cele 3 trepte de putere disponibile. Zgomotul produs in timpul functionarii acesteia este unul destul de redus, mai ales ca acest model are inclus doar un singur motor.
     Sistemul de filtrare este compus dintr-un filtru de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica.
     Filtrele metalice sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Hota Hansa OKP631TH detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor metalice.
     Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
      
 Recomandare:

     Hansa OKP631TH este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    
 O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

                                    Hota incorporabila decorativa Hansa OKP631TH, Putere de absorbtie 548.2 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)