Televizor LED Full HD VORTEX LEDV-40CK308 pret si specificatii tehnice

       Calitatea imaginii este un aspect important la achizitia unui televizor nou, astfel ca daca te-ai decis ca e cazul sa alegi un nou model, trebuie sa iei in calcul rezolutia, de regula Full HD, dar si dimensiunea ecranului, mai mare sau mai mica in functie de camera unde il vei pozitiona. VORTEX LEDV-40CK308 este un televizor excelent, mai ales ca beneficiaza de o rezolutie Full HD iar dimensiunea masurabila a diagonalei de 102 cm, il plaseaza in randul celor mai bune alegeri, totul la un pret accesibil. Chiar daca nu vorbim de o marca atat de cunoscuta pe piata de la noi, cei de la Vortex reusesc sa impuna un standard destul de ridicat al calitatii imaginii cat si materiale de constructie, astfel ca de ce nu sa ii acordam mai multa atentie.
      Display-ul generos de dimensiune 102 cm te va tine conectat la filmele si serialele preferate, pe care le poti urmari impreuna cu toata familia. Imaginile clare, bine definite sub aspectul culorii, luminozitatii dar si contrastului, sunt rezultatul rezolutiei Full HD care va scoate in evidenta fiecare detaliu al cadrelor transmise. Aceasta experienta este acompaniata de un sistem audio integrat puternic, format din boxe stereo de putere 10W fiecare.
      Privit din lateral, vizibilitatea va fi una foarte buna pana la un unghi maxim de 178 de grade.
      Telecomanda din dotare va fi cel mai bun asistent atunci cand vine vorba de a configura aspectul imaginilor, selectia posturilor sau alti parametrii, reactia televizorului fiind una pe masura asteptarior. 
      Tunner-ul DVB-T/C respecta cele mai noi standarde ale receptiei, in concordanta cu cerintele UE, astfel ca receptia posturilor va fi facila in toate benzile de transmisie. Pentru transmisie digitala de la operatorul de cablu, televizorul beneficiaza de slot CI+.
      Pe partea de conectivitate, televizorul VORTEX LEDV-40CK308 are disponibile 3 porturi HDMI, intrare pentru calculator, intrare USB 2.0, SCART, slot CI+, iesire coaxiala, Scart, VGA, intrare audio si casti pentru PC, etc. Televizorul are si functie de teletext, control parental care limiteaza accesul la anumite programe si functie sleep care anuleaza functionarea acestuia la un interval de timp stabilit de utilizator.
       Consumul energetic va fi mereu un aspect important, un model destul de economic la doar 71 W putere consumata

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor cu o diagonala mai mare, capabil sa redea o imagine clara intr-un format superior Full HD, totul la un pret foarte bunVerifica oferta pret

          
       Garantia oferita este de 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus


                              Televizor LED Full HD, 102cm, VORTEX LEDV-40CK308

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)