Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY pret si specificatii tehnice

      Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY este o solutie excelenta pentru casa ta, un model cu un design exceptional, care beneficiaza de o putere de absorbtie foarte buna. Este express construita pentru a putea fi folosita in combinatie cu un aragaz sau un cuptor incorporabil, dotat cu plita de inductie. Este o solutie unitata care isi va regasi utilitatea in bucataria ta, alaturi de celelate aparate electrocasnice, un model modern, mici in dimensiuni, perfect pentru o utilizare de lunga durata.
     Este un model excelent pentru incaperile mai mici in spatiu, iar faptul ca este si telescopica reprezinta un alt avantaj in acest caz. Culoarea este una gri unitar, panoul de comanda este actionat mecanic iar la interior vine echipata cu un sistem de iluminare performant care va face ca lucru pe timp de noapte sa nu impuna probleme in caz de lumina mai slaba. 
     Puterea mare de absorbtie este sustinuta de cele doua motoare care duc tot greul, putere distribuita in 3 trepte progresive, in functie de necesitatile casnice. In cea mai mica treapta puterea de absorbtie este de 195 mc/h si poate ajunge pana la o valoare maxima de 320 mc/h, in ultima treapta.
     Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica F care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 156 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri LED, cu un consum de 2 x 40 W.
     Filtrele de grasime sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Hota telescopica Whirlpool AKR 643 GY detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor. Pe langa cele doua filtre de grasime, mai are unul de carbon cu rol in protejarea mediului inconjurator, preia mirosurile neplacute degajate de mancare.
      Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
      Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 51 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 64 dB in ultima treapta de selectie.
      
 Recomandare:

       Whirlpool AKR 643 GY este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    
 O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat


                         Hota incorporabila telescopica Whirlpool AKR 643 GY, Putere de absorbtie 320 mc/h, 2 Motoare, 60 cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)