Espressor manual Heinner Soft Cream HEM-250 pret si specificatii tehnice

      Heinner Soft Cream HEM-250 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui espressor pentru pregatirea cafelei de dimineata, un dispozitiv care se va incadra perfect pentru un buget mediu, dar care are multe de oferit celor care il vor utiliza zi de zi. Este un model compact, cu un design usor de utilizat, capabil sa prepare mai multe bauturi energizante pe baza de cafea: cafea simpla, espresso si cappuccino.
      Modul de preparare este unul intuitiv si consta in alegerea aplicatiei dorite de preparare din consola panoului central de comanda. In partea laterala se gaseste si un buton de control al fluxului de aburi, care regleaza presiunea de la interior pentru tipul de bautura servit conform cu grila de selectie gravata pe carcasa acestuia.
      Rezervorul de apa are o capacitate de 1 litru, apa care este directionata prin zona suprafetei de incalzire pentru producere de abur care in contact cafeaua macinata sa ridice la suprafata un strat consistent de spuma. Rezervorul este detasabil, si poate fi usor umplut cu apa de la reteaua de apa curenta a casei tale.
      Sistemul de dozare se activeaza prin miscarea comutatorului din zona de curgere, astfel incat tu sa ai un contact vizual amplu asupra intregului proces. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.
      Pe langa cafea si espresso, functia de apa fierbinte, va incalzi apa la temperatura optima astfel incat sa poti faci la acesta si ceai. Valva de protectia va opri orice scurgere, aceasta actionand ca un sistem anti-picurare, perfect daca vrei sa mentii curatenia in jurul sau.
      Elementul de spumare sub actiunea fortei de presiune de 15 bari, face ca bauturile de tip cappuccino sa arate foarte bine, spumoase cu o crema consistenta la suprafata. Atat gustul cat si estetic, vor fi elemente care vor face ca indiferent de bautura aleasa sa savurezi cu placere orice ceasca. Alimentarea aparatului se face doar cu cafea macinata.

Recomandare:

    Espressor manual Heinner Soft Cream HEM-250 este o optiune de luat in seama daca iti doresti un dispozitiv perfect pentru a pregati rapid cafeaua de dimineata cu minim de efort: Verifica oferta pret

    Il poti achizitiona zilele acestea, avand un discount semnificativ, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret actualizat


                          Espressor manual Heinner Soft Cream HEM-250, 1050W, 15 bar, 1l, Negru
   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)