Espressor manual DeLonghi, EC 7.1 pret si specificatii tehnice

      DeLonghi, EC 7.1 este un espressor manual ce poate fi achizitionat la un pret destul de accesibil, perfect pentru cei care isi doresc un dispozitiv de pregatit cafeaua dimineata, cu multiple optiuni se selectie a bauturii dorite. Noi acasa il folosim in fiecare dimineata, este usor de utilizat, nu este deloc complicat de pus in functiune, iar cat timp se prepara cafeaua nu trebuie sa stai langa el sa il supraveghezi. Panoul de comanda detine mai multe optiuni de selectie tip bautura: cafea, espresso, cappuccino, sistem vario de selectie a tariei cafelei (cafea mai tare sau slaba) si emisie de abur reglabila.
      Rezervorul de apa are o capacitate de 0.4 litri, apa care este directionata prin zona suprafetei de incalzire pentru producere de abur care in contact cafeaua macinata sa ridice la suprafata un strat consistent de spuma. Rezervorul este detasabil, si poate fi usor umplut cu apa de la reteaua de apa curenta a casei tale.
      Sistemul de dozare se activeaza prin miscarea comutatorului din zona de curgere, astfel incat tu sa ai un contact vizual amplu asupra intregului proces. Boilerul care incalzeste apa la temperatura stabilita de tine este construit din aliaj de aluminiu. Accesoriile care completeaza dotarile tehnice ale acestuia fac referire la o tavita de scurgere care poate fi si detasata pentru curatare, filtru dublu din inox, etc.
      Pe langa cafea si espresso, functia de apa fierbinte, va incalzi apa la temperatura optima astfel incat sa poti faci la acesta si ceai. Valva de protectia va opri orice scurgere, aceasta actionand ca un sistem anti-picurare, perfect daca vrei sa mentii curatenia in jurul sau. Se pot alimenta in acelasi timp doua cani de cafea.
    Pentru a pregati un cappuccino ca la carte, espressorul vine dotat cu un "Sistem Cappuccino" care combina apa aer si lapte pentru a rezulta astfel o spuma cremoasa perfecta pentru un cappuccino care sa impresioneze din punct de vedere estetic. Alimentarea aparatului se face doar cu cafea macinata.

Recomandare:


       Espressorul manual DeLonghi, EC 7.1 este o optiune de luat in seama daca iti doresti un dispozitiv perfect pentru a pregati rapid cafeaua de dimineata cu minim de efort: Verifica oferta pret


      Il poti achizitiona zilele acestea, avand un discount semnificativ, pret la care il consider un best buy al momentului: Verifica pret actualizat

                                Espressor manual DeLonghi, EC 7.1


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)