Masina de spalat verticala ELECTROLUX EWT1262IDW pret si specificatii tehnice

      ELECTROLUX EWT1262IDW este o masina excelenta pentru nevoile casnice, un dispozitiv compact potrivit pentru orice tip de apartament, dar in special acolo unde nu exista prea mult loc, disponibila la un pret accesibil. Instalarea ei este un proces foarte simplu, fiind nevoie de un racord la reteaua de apa curenta, iar pozitionarea ei trebuie sa o faci tinand cont de urmatoarele dimensiuni: 40 x 60 x 89 cm. Procesul de incarcare al rufelor se face din partea de sus (vertical), mult mai usor ca in cazul modelelor cu acces frontal.
     Panoul de comanda ofera acces la functiile de interes, programe si multe alte optiuni, selectabile cu ajutorul selectorului prezent pe suprafata plana, toate caracteristicile active fiind prezenta pe zona de display. Tot aici utilizatorul va fi informat si de timpul ramas pana la terminarea programului de lucru si va avea acces la zona de alimentare cu detergent.
     Masina de spalat Electrolux este un dispozitiv care exceleaza si la capitolul performante consum, un model incadrat in clasa de eficienta A++ pentru care va avea un consum anual de energie de 167 kW/an. Capacitatea maxima de incarcare este de 6 Kg pentru care va folosi o viteza de rotatie maxima de 1200 rpm. Consumul anual de apa se ridica la valoarea de 8990 litri.
      Programele de spalat, acopera intreaga gama de necesitatii de care poti avea nevoie de la un astfel de dispozitiv astfel: optiune start intarziat - programezi masina de spalat sa functioneze in intervalul de timp stabilit de tine, pana la 24 de ore, programe adaptate tipului de tesatura (bumbac, delicate, sintetice, lana, coverturi, matase), program tesaturi delicate si optiune clatire suplimentara. Pentru fiecare program poti stabili un nivel de temperatura diferit care sa atinga o valoare maxima de 70 de grade, in functie de cantitatea de murdarie de pe rufe. Pentru rufe murdare este recomandat alegerea unei valori cat mai ridicate, in concordanta cu regulile stabilite pe eticletele produselor vestimentare in timp ce pentru o spalare usoara si rapida iti recomand sa alegi o temperatura de 40 - 50 de grade.
      Tehnologia Fuzzy Logic asigura un management bun al incarcarii la interior, eliminand astfel vibratiile si zgomotele care pot provoca zgomot peste masura obisnuita. Dealtfel masina de spalat ELECTROLUX EWT1262IDW este un model destul de silentios cu o valoare a zgomotului de 57 dB la spalare.

Recomandare:

     ELECTROLUX EWT1262IDW este un produs care respecta toate standardele de calitate, nu ocupa spatiu mare si este perfecta pentru oricine, mai ales ca nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

     Garantia oferita este de 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     Dealtfel, zilele acestea o poti comanda avand o reducere consistenta, oferta care o plaseaza in randul celor mai cautate modele la ora actuala: Verifica pret redus


                        Masina de spalat verticala ELECTROLUX EWT1262IDW, 6kg, 1200rpm, A++, alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)