Masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 pret si specificatii tehnice

    Masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 este o alegere inspirata mai ales ca e disponibila la un pret accesibil pentru cumparatorul de rand si beneficiaza de tehnologii de utima generatie aplicate unei game destul de generoase a programelor. 
     Masina arata bine ca design, este compacta, si vine dotata cu o multime de elemente grafice care sa faciliteze utilizarea acesteia cu usurinta. Panoul de comanda are in componenta si un display LCD care va permite urmarirea programelor in desfasurare, timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat dar si optiunile active pentru modul de lucru ales. Pentru a o incadra in spatiul casei tale va trebui sa tii cont de urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 45 cm.
     Din punct de vedere tehnic, masina de spalat rufe Beko WTE7502B0 se prezinta astfel, are o capacitate de stocare rufe de pana la 7 Kg pentru care foloseste o viteza de centrifugare de 1000 rpm. Va fi suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Accesul la interior se face rapid din partea frontala gratie hubloului cu deschidere larga de pana la 165 de grade.
      Poti spune ca masina de spalat Beko este si economica, aceasta fiind incadrata in clasa energetica A+++, pentru care are un consum energetic de 0.88 kW/h si de 9200 de litri apa in decursul unui an.
      Numarul de programe variate din grila sa, 15 la numar, reprezinta un alt atuu de care va trebui sa tii cont atunci cand doresti sa achizitionezi o masina de spalat bine pregatita pentru orice situatie astfel: program extra-clatire - realizeaza un ciclu suplimentar de clatire, program prespalare, Baby Protect - include cicluri suplimentare de clatire si o temperatura mai ridicata la spalare pentru a elimina agentii alergeni si urmele de detergent din hainele celui mic,Improspatare - ciclu de spalare rapid recomanda hainelor care trebuiesc doar improspatate, clatire, stoarcere, camasi - masina de spalat foloseste un nivel de centrifugare inferior pentru o spalare delicata pentru a preveni astfel aparitia cutelor, programe haine colorate, culori inchise, programe adaptate tipului de tesatura (bumbac, lana, sintetice, sport, delicate, spalare manuala), etc.
     Daca esti in graba sau pur si simplu esti o persoana multifunctionala care doreste sa faca mai multe lucruri deodata, poti programa ca masina de spalat sa functioneze si sa se opreasca singura in intervalul stabilit de tine, sigur si eficient cu noua optiune de programare intarziata.
     O alta noutate pentru masina de spalat Beko WTE7502B0 il reprezinta si tehnologia Aqua Fusion care valorifica la maxim consumul de apa, energie si detergent din timpul spalarii. Astfel poate fi economisit anual o cantitate de 5.5 Kg detergent, ceea ce inseamna rufe mai curate cu un consum minim de resurse. Dupa fiecare spalare poti initia un ciclu intern de curatare automat al interiorului masinii de spalat cu programul autocuratare.
     Sistemul de distributie intern permite o aranjare optima a rufelor astfel incat nivelul de vibratii din timpul spalarii sa nu fie unul suparator, De altfel, masina de spalat Beko este una foarte slentioasa, cu un nivel zgomot de aproximativ 64 dB la spalare. Pentru siguranta ta, masina de spalat beneficiaza si de sistem control exces apa - opreste automat functionarea acesteia in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa necontrolate.
     In concluzie avem de-a face cu un dispozitiv modern, cu reale calitati in ceea ce priveste spalarea unei cantitati mari de rufe, este moderna si nu costa nici foarte mult.

Recomandare:

      Este alegerea perfecta pentru orice familie, mai ales ca are un raport calitate pret peste medie, fiind disponibila la un pret excelent: Verifica oferta pret

      Primesti garantie extinsa la 5 ani la ea iar transportul este gratut pana la tine acasa daca o comanzi de aici

      In plus, zilele acestea beneficiaza si de un discount semnificativ, pret la care consider ca este un best buy al momentului: Verifica pret redus


                             Masina de spalat rufe Beko WTE7502B0, 7 kg, 1000 RPM, Clasa A+++

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)