Frigider cu 2 usi Beko RDNE535E20DZM pret si specificatii tehnice

       Beko RDNE535E20DZM este un frigider in doua usi care ofera un spatiu adecvat pentru a depozita la interior o multime de alimente in limita celor 535 de litri. De multe ori un spatiu mai mare pune mai multe probleme, mai ales ca este nevoie de o putere mai mare pentru racire si mentinerea unei temperaturi constante pentru un volum mai mare, asa ca efortul depus dar si consumul intrece limitele asteptate. Nu este cazul si frigiderului Beko RDNE535E20DZM, acesta fiind un dispozitiv cu un consum redus, incadrat in clasa de eficienta energetica A+, care are un consum energetic estimat anual de 346 kW/an. 
      Beko RDNE535E20DZM ofera accesul rapid la interior prin intermediul a doua usi cu deschidere separata, este un dispozitiv modern, construit din materiale de calitate bine finisate, de culoare gri metalizat. Astfel acesta se va incadra perfect in interiorul casei tale, mai ales ca arata bine la exterior, un model premium care va fi remarcat inca de la prima vedere.
      Sistemul de racire ultramodern No Frost impiedica aparitia ghetii la interior, iar astfel alimentele vor avea o perioada de valabilitate mai mare iar temperatura va fi una constanta in tot volumul sau. Sistemele Active Dual Cooling si No Frost asigura cele mai bune conditii de conservare pe fiecare raft in parte, curentii de aer fiind prezenti la fiecare nivel, lucru care duce la o constanta a temperaturii la interior.
      Frigiderul pozitionat in zona superioara de capacitate 388 litri este organizat ca spatiu pe 3 nivele de rafturi din sticla securizata foarte rezistenta la greutate ce poate fi oricand glisata sau repozitionata in functie de dimensiunile alimentelor ce doriti sa le introduceti in interiorul acestuia. Deasemenea in dreptul fiecarui raft acesta are suporturi pentru bauturi racoritoare/apa pe fiecare nivel de pe usa. In partea de jos a frigiderului acesta este dotat si cu un compartiment special pentru fructe si legume la temperatura constanta. Esti avertizat sonor in cazul in care uiti usa deschisa la frigider mai mult de 10 secunde.
       Compartimentul 0 grade este excelent in cazul produselor congelate care doresc a fi pregatite in scurt timp, pastrate la o temperatura constanta aproapiata de pragul de inghet. Compartimentul EverFresh este proiectat special pentru a reduce considerabil efectul de ofilire al verdeturilor, zona in care se va asigura un nivel optim al umiditatii prin intermediul curentilor de aer .
       Congelatorul de capacitate 103 litri are 3 rafturi rezistente si o eficienta de congelare de 5 Kg la 24 de ore.
       Frigiderul cu 2 usi Beko RDNE535E20DZM este dotat cu mai multe functii de ultima generatie printre care:

functie super congelare - frigiderul functioneaza la capacitate maxima pentru a obtine rezultatele dorite si o racire consistenta in cel mai scurt timp
filtru anti mirosuri - impiedica imprastierea mirosurilor de la un compartiment la altul
-  sistem pereti dubli - peretii exteriori ai combinei frigorifice sunt buni izolatori termici astfel transferul de temperatura cu mediul extern este minim. In cazul unei pene de curent producatorii estimeaza un timp de 20 de ore pana cand frigiderul se va dezgheta in totaliate. 
indicator usa deschisa - esti avertizat sonor in cazul in care lasi usa combinei deschise mai mult de 10 secunde.
sistem antibacterian - impiedica formarea bacteriilor la interior si protejeaza alimentele pentru o perioada mai indelungata
- protectie antibacteriana garnitura usa - garnitura de pe usi montata pentru etansare contine aditivi speciali ce previn formarea bacteriilor.

        Frigiderul cu 2 usi Beko RDNE535E20DZM este un dispozitiv frigorific care va excela si atunci cand vine vorba de a-l folosi pe timp de noapte, cu un nivel al zogomotului situat in limitele normale (43 dB).

Recomandare:

      Este un model destul de apreciat pe piata si cred ca va fi la mare cautare mai ales ca pretul este unul in favoarea acestuia: Verifica oferta pret

     Garantia extinsa de pana la 5 ani dar si transportul gratuit pana la tine acasa il obtii daca o comanzi de aici

      
Profita de reducerile din zilele acestea si achizitioneaza-l acum la un pret mult redus fata de cel initial: Verifica pret actualizat


                        Frigider cu 2 usi Beko RDNE535E20DZM, A+, 535 litri, latime 70 cm, no frost, bej
   


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)