HTC Desire 620 G telefon Dual SIM performant

      Cei de la HTC, unii dintre marii actori ai pietei de telefonie mobila din Romania au lansat de curand telefonul mobil HTC Desire 620 G, un model care se potriveste perfect in cazul acelora care cauta performanta si design, totul la un pret accesibil. HTC Desire 620 G este un telefon cu un design interesant mai ales ca vine intr-o versiune de culori care exprima nonconformist, care va prinde bine in randul tinerilor. 
      Daca in mare parte este de culoare gri, partile laterale, zona camerei foto si sigla sunt gravate pe un suport de plastic de culoare portocaliu, gri sau albastru lucru de efect atunci cand vei fi nevoit sa il scoti afara sa vorbesti la el. 
      Ecranul de dimensiune 5 inchi, suporta rezolutii HD, totul ca tu sa te bucuri de imagini clare si in detaliu. Este excelent in cazul in care esti pasionat de lumea retelelor sociale, filmelor si serialelor online dar si pentru jocuri divertisment. Raspunde bine la stimuli, si nu intarzie deloc comenzile efectuate de utilizator. 
      Este un dispozitiv de tip Dual-SIM, astfel vei avea ocazia sa utilzezi doua cartele SIM simultan. Cartela folosita este mai mica decat dimensiunea standard, fiind una de tip MicroSIM.
      Sub capota gasim un procesor MT6592 de tip Octa Core tactat la o frecventa de 1.7 Ghz, o memorie RAM de 1 Gb si un spatiu de stocare de 8 Gb, extensibili prin atasarea unui card microSD pana la 32 Gb.
      Camera foto principala are un senzor de 8 MP si vine dotata cu blitz LED in timp ce camera de pe fata are un senzor de 5 MP. Camera foto principala nu este una tocmai de amatori, stie sa stabilizeze foarte bine imaginile in miscare, are blitz flash integrat, si beneficiaza de mai multe moduri de fotografiere precum, panoramic, Face Detection, HDR, Face Beauty, etc. Acesta este capabil sa filmeze la o rezolutie de 1080p cu 30 de fps.
      Pe partea de conectivitate acesta suporta transmisie de date prin bluetooth, si internet prin 3G si Wi-Fi. Bateria de capacitate 2100 mAh va face ca acesta sa aiba o autonomie de pana la 19h in conditii de apel continuu. In medie durata de funtionare la o utilizare medie este de doua zile.

Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon mobil performant care sa arate foarte bine la exterior si sa fie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret


           Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativVerifica pret redus


                               Telefon mobil HTC Desire 620 G, Dual Sim, 8GB, Grey Orange

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)