Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1151X pret si specificatii tehnice

    Conceptul celor de la Pyramis care face referire la design, functionalitate si cost raportat la performante se regaseste si la hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1151X, lucru care o face sa fie una din cele mai bune alegeri pentru a completa bucataria ta cu un device meritos. Functiile avansate si capacitatea mare de absorbtie face ca mediul in care va fi instalata sa fie unul sanatos, curat si fara mirosuri neplacute.
     Panoul de comanda este unul ultramodern si cuprinde butoane cu comenzi care pot fi actionata prin functie touch (atingere). Pentru control de la distanta a modului de functionare, aceasta detine si telecomanda, care beneficiaza de o arie de functionare de pana la 7-8 metri.
     Suprafata mare acoperita de acest model face ca aceasta sa ofere performante pe masura indiferent de aparatul de gatit folosit, aragaz clasic sau cuptor incorporabil cu plita inclusa. Hota Pyramis SLIDING 1151X poate fi instalata pentru a functiona cu evacuarea in exterior a aerului sau pe modul recirculare (filtrare). Pentru a functiona in bune conditii in aceste doua moduri, este necesar un sistem de filtrare eficient, lucru care se intampla si la modelul de fata.
     Din punct de vedere al eficientei energetice, Pyramis SLIDING 1151X a fost incadrata la indicele F cu un consum estimat anual de 196 kW/an. Hota foloseste simultan doua motoare de putere 220 W care fac ca debitul maxim de aer evacuat sa atinga valoarea de 315 mc/h. Aceasta putere este distribuita pe mai multe trepte de lucru, in functie de necesitatile de la bucatarie.
     Sistemul de filtrare este alcatuit din filtre din aluminiu sau inox, care au urmatoarele functii: protejeaza partile interioare ale hotei prin prevenirea absorbirii grasimilor si in acelasi timp confera un aspect estetic mai placut si usor de curatat.  Filtrele sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Aceasta mai are unul de carbon cu rol in protejarea mediului inconjurator, preia mirosurile neplacute degajate de mancare.
      Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 55 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 65 dB in ultima treapta de selectie.
 
 Recomandare:

       Pyramis SLIDING 1144NDX este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

       O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

                             Hota incorporabila telescopica Pyramis SLIDING 1151X, putere de absorbtie 315mc/h, 2 motoare, 60cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)