Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX pret si specificatii tehnice

     Hotpoint AH61CMX este o solutie excelenta pentru evacuarea aerului si mirosului rezultat in urma procesului de gatit, fie ca vorbim de un clasic aragaz sau un cuptor incorporabil cu plita integrata inclusa. Functia telescopica ii permite acesteia sa poate fi ajustata in inaltime, prelungindu-se pana deasupra suprafetei de gatit, o optiune interesanta in cazul spatiilor mici care mareste considerabil puterea de absorbtie atunci cand este cazul. 
     Fiind o solutie incorporabila, hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX poate fi cu usurinta instalata si in interiorul mobilei de bucatarie sau sa fie mascata, astfel incat sa nu strice design-ul gandit pentru interior. Culoarea este una gri unitar, panoul de comanda este actionat mecanic iar la interior vine echipata cu un sistem de iluminare performant care va face ca lucru pe timp de noapte sa nu impuna probleme in caz de lumina mai slaba. 
     Faptul ca are doar un singur motor nu ar trebui sa te ingrijoreze, ba chiar sunt motive de luat in seama deoarece aceasta va fi un model siletios si eficient din punct de vedere al puterii de absorbtie. Motorul de putere 150 W impune o performanta de absorbtie cantitate aer de pana la 385 mc/h. Sunt disponibile pana la 3 trepte de functionare, debitul minim inregistrat in prima treapta atingand valoarea de 240 mc/h.
     Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX se dovedeste a fi un model foarte eficient si atunci cand vine vorba de consum, aceasta este incadrata in clasa D, pentru care consumul anual de energie inregistrat va marca o valoare de 101.2 kW. 
     Sistemul de filtrare este compus dintr-un filtru de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica.
     Filtrele sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Aceasta mai are unul de carbon cu rol in protejarea mediului inconjurator, preia mirosurile neplacute degajate de mancare.
     Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
      Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 60 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 71 dB in ultima treapta de selectie.
   
 Recomandare:

        Hotpoint AH61CMX este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

       Primesti garantie extinsa la 5 ani si transport gratuit pana la tine acasa daca o comanzi de aici 

       O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

                               Hota incorporabila telescopica Hotpoint AH61CMX, Putere de absorbtie 384 mc/h, 1 motor, 60 cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)