Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LH570U pret si specificatii tehnice

      Piata televizoarelor ofera numeroase optiuni, dar atunci cand vrei sa mizezi pe performanta si calitatea imaginilor e cazul sa alegi un model al unui brand vocal asa cum este si televizorul LED Smart LG, 80 cm, 32LH570U. Pe langa functiile unui telvizor clasic, LG 32LH570U beneficiaza si de interfata Smart, o optiune interesanta mai ales daca faci si tu parte din acea categorie a pasionatilor de noutate, conectati mereu la tehnologie.
      Accesul la interfata se face simplu din telecomanda, prin apasarea butonului inteligent pozitionat in zona centrala, comutarea fiind un proces care se executa aproape instant. Sistemul de operare unul propriu de la Lg, Web Os, ofera acces rapid la o multime de aplicatii deja preinstalate din categorii variate, aplicatii pentru navigare online, retele sociale, aplicatii dedicate pentru filme si seriale online si jocuri video. Deasemenea in functie de necesitatile propri poti instala si alte aplicatii disponibile in Market.
      Ecranul de dimensiune 80 cm, suporta rezolutii HD, cu 1366 x 768 pixeli. Acesta este capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 6.5 ms, o luminozitate de 250 cd/m2 si un contrast dinamic de 1200:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 178 de grade).  
     Imaginile transmise sunt trecute prin filtre astfel incat rezultatul afisat sa fie unul impecabil, chiar si atunci cand transmisie prin cablu nu este una tocmai decenta. Active Noise Reduction  - reduce zgomotul afisat pe imagini, Dynamic Color Enhancer - asigura o imbunatatire a cromatici si cursivitate in cazul imaginilor care se succed rapid.
     Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 6 W fiecare. Sunetul este sintetizat de mai multe filtre pentru a completa astfel gama dotarilor de succes pentru acest model: Virtual Surround Plus, Clear Voice, DTS, etc.
      Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic.
      La capitolul conectivitate, televizorul LED 
LG 32LH570U beneficiaza de o intrare USB, 2 porturi digitale HDMI, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Slotul CI+ de pe spatele televizorului iti va permite sa receptionezi programele HD fara a mai avea nevoie de decodor suplimentar, cartela primita de la operatorul de cablu fiind suficienta.
     Pentru conexiunea la internet vei putea folosi retelele Wi-Fi sau o legatura prin LAN la portul RJ-45. Ca functie aditionala, acesta va putea fi folosit fara probleme si ca monitor pentru gaming, experienta fiind una de exceptie.

Recomandare:

     Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret


    Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat


                     Televizor LED Smart LG, 80 cm, 32LH570U, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)