Televizor LED Sencor SLE2462 pret si specificatii tehnice

      Sencor SLE2462 este un televizor LED de dimensiuni medii care masoara in diagonala 60 cm, perfect pentru utilizatorii care isi doresc un dispozitiv multimedia nu foarte mare, care sa se incadreze intr-o camera mai mica sau sa fie utilizat la bucatarie. Pretul dar si calitatea imaginilor sunt avantaje care vin in sprijinul acestuia, un model destul de bine structurat la nivel de caracteristici tehnice.
      Este un model de tip Non Smart, din gama 2016, care beneficiaza de sisteme integrate de control al imaginii de inalta calitate, fiind excelent pentru orice utilizator care isi doreste tot ce e mai bun pentru el acasa. Pretul este unul accesibil, lucru care ma face sa cred ca va fi un model destul de bine vandut.
      Display-ul care masoara in diagonala 60 cm suporta rezolutii HD, acesta fiind capabil sa reproduca imagini de o claritate excelenta la care se interpun urmatoarele aspecte tehnice: timp de raspuns in frecventa 14 ms, o luminozitate de 180 cd/m2 si un contrast dinamic de 1000000:1. Indiferent de unde il vei privi, vei putea distinge foarte bine, culorile, formele (unghi de vizualizare pana la 178 de grade).
      Imaginile transmise sunt trecute prin filtre astfel incat rezultatul afisat sa fie unul impecabil, chiar si atunci cand transmisie prin cablu nu este una tocmai decenta. Digital Noise Reduction  - reduce zgomotul afisat pe imagini, DIgital Comb Filter - asigura o imbunatatire a cromatici si cursivitate in cazul imaginilor care se succed rapid.
      Sunetul este cel care adauga un plus de savoare imaginilor transmise, mai ales ca acest dispozitiv vine dotat cu doua boxe stereo de 3 W fiecare.
      Tunner-ul cu transmisie in banda DVB-T/C/UHF/VHF permite receptionarea tuturor posturilor tv, respectand standardele europene de transmisie prin cablu si analogic.
      La capitolul conectivitate, televizorul LED Sencor SLE2462 beneficiaza de o intrare USB, un port digital HDMI, intrare casti, intrare video si PC. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.


Recomandare:

    Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

    Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                             Televizor LED Sencor, 60 cm, SLE2462, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)