Hota incorporabila Whirlpool AKR685IX pret si specificatii tehnice

     Whirlpool AKR685IX este o hota incorporabila care impresioneaza prin design, capacitatile tehnice, fiind un produs recomandat in cazul aragazelor de mari dimensiuni si cuptoarelor incorporabile cu plita. Fiind o solutie incorporabila, o poti integra cu usurinta in mobila buctariei tale, devenind astfel cu usurinta ascunsa pentru a nu strica decorul de interior imaginat de tine. Constructia ei prezinta mai multe avantaje, primul fiind faptul ca are o zona de absorbtie destul de generoasa, pe o suprafata mare, lucru care o face sa fie foarte eficienta atunci cand o pui la treaba. Astfel o poti folosi fara probleme in cazul aragazelor mai mari sau cuptoarelor de capacitate mare, un produs de calitate marca Whirlpool.
      Un alt avantaj al acestei hote este si faptul ca beneficiaza de un singur motor, (fata de alte cu doua) lucru care se concretizeaza prin faptul ca e silentioasa. Acest motor de putere mare are un consum de 120 W si ofera o capacitate de absorbtie de pana la 368 de mc/h, in trei trepte de reglare inferioara a puterii.
      Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica E care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 124 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri LED, cu un consum de 2 x 40 W.
      Sistemul de filtrare este foarte bine pus la punct si este compus dintr-un filtru de aluminiu, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica. La acesta se mai adauga alte doua filtre de grasime care retin particulele de grasime din aburi care altfel s-ar condensa pe peretii interiori ai hotei si a tubulaturii. Dealtfel este important ca hota sa dispuna de filtre de grasime si ca acestea sa fie mentinute permanent in buna stare.
     Filtrele metalice sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Hota Whirlpool AKR685IX detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor metalice.
     Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
      Hota incorporabila Whirlpool AKR685IX se dovedeste a fi un dispozitiv foarte silentios, care produce un zgomot minim de 45 dB, cu un nivel maxim de 65 dB in treapta a-3-a de functionare.

 Recomandare:

     Whirlpool AKR685IX este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    
 O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat

                         Hota incorporabila Whirlpool AKR685IX, 1 x 120 W, Filtru Metalic, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)