Pachet promo: Cuptor incorporabil Hansa BOEW68465 pret si specificatii tehnice

     Cuptorul incorporabil Hansa BOEW68465 este o solutie moderna la care poti recurge chiar si tu daca iti doresti un dispozitiv incorporabil perfect optimizat care sa iti ofere de fiecare data satisfactie in timp ce gatesti mancarea la bucatarie. Acesta face parte dintr-un pachet promo, care include pe langa cuptor si o plita care sa se potriveasca pentru acest model, ambele incorporabile in mobila de bucatarie.
     Nu ocupa un spatiu foarte mare, de altfel este un dispozitiv electrocasnic modern, care arata bine atat la interior cat si exterior, caracterizat de urmatoarele valori in dimensiune: 59.5 x 59.5 x 57.5 cm. Alimentarea este una mixta, cuptorul este alimentat la reteaua de curent electric in timp ce plita foloseste o alimentare pe gaz. Plita este dotata cu 4 ochiuri, doua de dimensiuni medii, unul mic si altul mare iar actionarea este una mecanica.
    La exterior materialele de calitate care intra in constructia acestuia asigura o curatare usoara si ii confera un aspect modern, lucru care il va face sa fie imediat remarcat in bucataria ta. Culoarea alb - crem dar si geamul cu sticla reflexiva negru, sunt elemente de design care il vor scoate in evidenta imediat. Cuptorul este excelent pentru intreaga familie, ma ales ca are un volum total de 66 de litri, iar puterea maxima de gatire este de 2900 W.
    Panoul de comanda central pentru cuptor este unul destul de simplist in ceea ce priveste utilizarea si cuprinde doua selectoare, unul pentru program de lucru si altul pentru temperatura. Alaturi de acestea incadrat la mijloc se gaseste un display de tip LED care va monitoriza constant timpul ramas pana la terminarea programului in lucru.
     Si acum partea care ne intereseaza pe cei mai multi dintre noi, programele de lucru, acopera o gama destul de variata de necesitati astfel: incalzire rapida, iluminare interioara, functie decongelare, ventilare cu convectie, grill, etc. Functia de preincalzire rapida ridica temperatura de la interior la 150 de grade in aproximativ 4 minute, astfel ca incalzirea alimentelor sau pregatirea acestora este astfel foarte rapida.
     Functia convectie cu aer se foloseste de puterea de distributie a aerului impins de la spate de ventilator, care focalizeaza intreaga caldura asupra alimentelor gatite. Astfel vei obtine timpi mult mai buni in ceea ce priveste timpul de lucru dedicat pentru oricare program de gatit.
     Consumul energetic pentru acest aparat de gatit nu este unul exagerat, mai ales ca este incadrat in clasa de consum A, pentru care se obtine urmatoarea valoare de energie, 0.79 kW/h. Pentru a se reduce consumul energetic s-a optat pentru o izolare termica la interior ce implica materiale cu transfer termic minim, geam pentru usa termorezistent in 3 straturi si usa cu garnituri etanse.
      Alte accesorii care vin in dotarea cuptorului sunt urmatoaree, tava adanca pentru prepararea fripturii, o tava plata si grila de deasupra plitei.
      Nu beneficiaza de sistem de curatare automat, dar nu e nicio problema deoarece materialele din constructia sa, atat de la exterior cat si interior, mare parte inox si suprafata din email, permit curatarea acestuia simplu si rapid cu o carpa de bucatarie.

Recomandare:

      Este o solutie de bun gust, care ofera multiple functionalitati, pentru a dota bucataria ta, totul la un pret accesibil: Verifica oferta pret

      Beneficiaza de transport gratuit si garantie de 24 de luni daca il comanzi de aici

       Zilele acestea il poti achizitiona, la un pret redus, avand un discount destul de semnificativ, o oferta buna care nu va sta mult pe rafturile magazinului online: Verifica pret redus

Cuptor incorporabil Hansa BOEW68465, 8 Functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Sticla alba  Cuptor incorporabil Hansa BOEW68465, 8 Functii, Grill, Clasa A, Butoane push up, Display, Sticla alba

      
       
     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)