Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410CR pret si specificatii tehnice

      Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410CR este o alegere perfecta daca vrei sa inspiri originalitate interiorului casei tale, un model care se va incadra perfect in vizunea unei decoratiuni de exterior care sa se inspire din anii trecuti, dar care sa fie adaptata la cerintele actuale de tehnologie. Modelul de fata exprima o idee noua, cea de creatie rustica, pentru o casa inedita, in care atmosfera sa fie placuta si conform cu noile viziuni in materie de design interior. Fiind o solutie incorporabila, aceasta nu va ridica mari probleme in ceea ce priveste instalarea ei, putandu-se opta la incadrarea acesteia in mobila de bucatarie.
      Burlanul de 153 mm care se monteaza in partea superioara este detasabil si poate fi montat sau nu, in functie de configuratia camerei in care o vei utiliza.
      Panoul de comanda ofera acces rapid la functiile de baza, selectia treptei de operare, buton pornire/oprire, functie recirculare aer. Modul de actionare mecanic este unul simplu si intuitiv
      Faptul ca are doar un singur motor, unul de putere mare, nu vei avea probleme cu zgomotul de fond in timpul functionarii ei, astfel poti sa iti pastrezi vechile obiceiuri de la bucatarie, sa asculti muzica preferata sau sa urmaresti o emisiune favorita la televizor. Acest motor de putere mare are un consum de 150 W si ofera o capacitate de absorbtie de pana la 460 mc/h, in trei trepte de reglare inferioara a puterii.
      Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica E care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 102.1 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri LED, cu un consum de 2 x 25 W.
     Filtrele de grasime sunt lavabile atat manual cat si in masina de spalat vase. Hota Beko CWB6410CR detine si sistem avertizare prin aprinderea unui bec LED care te va instiinta asupra necesiti curatarii filtrelor. Pe langa cele doua filtre de grasime, mai are unul de carbon cu rol in protejarea mediului inconjurator, preia mirosurile neplacute degajate de mancare.
      Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.

      Nivelul zgomotului de fond in timpul functionarii se limiteaza intre 62 dB in prima treapta de functionare si ajunge pana la 71 dB in ultima treapta de selectie.
      
 Recomandare:

       Beko CWB6410CR este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    
 O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat



                              Hota incorporabila decorativa rustica Beko CWB6410CR, Putere de absorbtie 460 mc/h, 1 Motor, Crem

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)