Hota traditionala Zanussi ZHT630X pret si specificatii tehnice

      Hota traditionala Zanussi ZHT630X reprezinta cea mai buna alegere daca iti doresti un sistem modern de eliminare a mirosurilor, un model bine dotat din punct de vedere tehnic, disponibil la un pret accesibil. Printre principalele avantaje ale acestui model se numara forma sa compacta, are un singur motor, lucru care permite ca aceasta sa isi execute activitatea in mod silentios si sistemul de filtre care este foarte bine pus la punct. Atunci cand o vei instala va trebui sa iei in considerare urmatoarele dimensiuni de 40 x 59.8 x 48.2 cm.
     Hota traditionala Zanussi ZHT630X este echipata cu un motor de mare putere care ii ofera posibilitatea hotei de a elimina o cantitate de aer de pana la 190 mc/h. Materialul din care este construita hota este inox, si are calitatea de a fi usor de intretinut. 
     Consumul energetic nu este unul exagerat mai ales ca acest model este incadrat in clasa energetica E care ii impune astfel un consum de energie anual de aproximativ 74 kW/anual. Hota vine dotata si cu un sistem de iluminare format din doua becuri LED, cu un consum de 4 W.
     Puterea de absorbtie poate fi stabilita gradual prin alegerea uneia din cele 3 trepte de putere disponibile. Zgomotul produs in timpul functionarii acesteia este unul destul de redus, mai ales ca acest model are inclus doar un singur motor.
     Sistemul de filtrare este compus dintr-un filtru de hartie, un accesoriu foarte important care va retine orice urma de grasime emanata de prepararea felurilor de mancare. Acest filtru mixt este ideal in cazul in care gatesti mixt, care necesita o curatare periodica. Filtrele din hartie se schimba la un interval de timp de doua-trei luni in functie si de cat de des gatesti.
      Atentie la montare mai ales ca aceasta trebuie sa fie pozitionata undeva la 60 - 75 cm deasupra aragazului/plita (inaltime mai mica in cazul plitelor electrice si mai mare in cazul acelora pe gaz). Daca se monteaza mai jos exista posibilitatea deteriorarii componentelor datorita temperaturii ridicate iar daca se monteaza prea sus isi pierde din eficienta.
      
 Recomandare:

     Zanussi ZHT630X este o optiune de luat in seama pentru oricine isi doreste o bucatarie cu un aspect curat, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret


     Primesti garantie extinsa la 5 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

     O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta fiind inclusa in ceea mai noua campanie de reduceri acum pe site: Verifica pret actualizat


                          Hota traditionala Zanussi ZHT630X, Putere de absorbtie 190 mc/h, 1 motor, 60 cm, Negru/Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)