Aragaz mixt Electrolux EKK54555OX pret si specificatii tehnice

      Probabil ca in curand vom asista la o noua revolutie pe partea de electro, atunci cand mare parte din aragazele clasice vor fi inlocuite de cele electrice. Dar pana sa ajungem in acel punct, deja pe piata din Romania se prefigureaza un nou trend, si anume al al aragazelor mixte, care folosesc alternativ o alimentare pe gaz, pentru plita superioara, si electric pentru cuptor. Mai mult de atat, eficienta la gatit pentru cuptor este una considerabil mai buna, lucru care se vede in timp dar si temperatura.
     Aragazul mixt Electrolux EKK54555OX este o alegere foarte buna, in cazul in care si tu doresti sa dotezi bucataria cu un astfel de dispozitiv electrocasnic, un model produs la noi in tara, care respecta cele mai inalte standarde ale calitatii. 
     Plita superioara este dotata cu 4 arzatoare cu alimentare pe gaz de dimensiuni variate astfel: 1 arzator mare de putere 3 kW, doua arzatoare de putere medie de putere 2 kW si un arzator de putere mica de 1 kW. Pentru usurinta in utilizare atat cuptorul cat si plita beneficiaza de functie aprindere electrica si functie de siguranta in cazul in care apar probleme de ordin tehnic. 
     Cuptorul are o incinta spatioasa, cu o capacitate de 60 de litri, si este optimizat pentru a gati tot felul de alimente pe unul sau mai multe nivele simultan. Un mare avantaj al acestui cuptor este ca are incalzire atat superioara cat si inferioara iar cu ajutorul ventilatorului din interior caldura va circula uniform astfel incat alimentele preparate la interior sa fie patrunse in egala masura din toate partile. Cuptorul beneficiaza si de functie grill, un mod de gatit excelent in cazul in care vrei sa pregatesti friptura. Intreg procesul de gatit poate fi contorizat cu ajutorul timer-ului digital, prezent in zona suprafetei de comanda. Odata setata durata gatirii, cuptorul va porni si se va opri automat.
      Folosind si ventilatorul de la interior in timpul procesului de gatire, inductia de caldura va fi canalizata mult mai accentuat asupra alimentelor, lucru care face sa scurteze mult din timpul alocat gatitului alimentelor.
      Iar daca ti-ai pus si intrebari in legatura cu consumul acestuia, iti spun ca nu este unul foarte mare mai ales ca acesta este incadrat in clasa A-10%. Deasemenea trebuie sa pui in balanta si faptul ca fiind alimentat electric, cuptorul ofera o siguranta mult mai mare in timpul procesului de gatit, este mai ecologic iar prin faptul ca il vei folosi mai mult ocazional nu vei avea costuri mari la factura.
      Aragazul poate fi cu usurinta plasat in bucataria ta, nu ocupa un spatiu foarte mare, caracterizat de urmatoarele dimensiuni 85.5 x 50 x 60 cm.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus


                              Aragaz mixt Electrolux EKK54555OX, 4 Arzatoare gaz, Cuptor electric, Aprindere integrata, Grill, Clasa A-10%, 50 cm, Inox

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Smart Sharp 50UI7222E - REVIEW & Pareri