Televizor LED Samsung 24H4003 pret si specificatii tehnice

      Am testat zilele acestea un nou televizor marca Samsung, pe nume de cod 24H4003, un model care dispune de un ecran de dimensiuni medii, 61 cm, perfect pentru oricine isi doreste sa il foloseasca intro camera mai mica sau la bucatarie. Faptul ca este un pic mai mic de ce ne-am obisnuit in general, ii ofera avantajul sa poate fi cu usurinta pozitionat pe un suport tv la inaltime, pentru a avea astfel o mai buna perspectiva in ceea ce priveste imaginea. 
      Standul in forma de T ii ofera acestuia o pozitionare fixa pe orice suprafata, un lucru care m-a interesat mai ales ca stau intr-o zona aglomerata a orasului iar vibratiile produc mai mereu trepidatii. Constructia acestuia este una solida, bine finisata pe la margini, lucru care sta la baza materialelor de calitate care reflecta un nivel inalt de finisare. Marginile ecranului sunt unele usor lucioase, subtiri, iar marginea din fata care inconjoara ecranul, ocupa o suprafata minima lasand ecranul sa preia controlul privirii tale.
      Display-ul care masoara in diagonala 61 cm, este unul calitativ si suporta o rezolutie HD cu 1366 x 768 pixeli. Motoarele de procesare joaca un rol important in prelucrarea atenta a cadrelor, pentru a reda in scurt timp imagini calitative fara urme de distorsiune, si anume: Motor HyperReal - ajuta la redarea fluenta si la mantinerea unui nivel optim de informatie pentru cadrele care se succed rapid, Clear Motion Rate 100 - rata de refresh rapida, pentru o succesiune a imaginilor cat mai rapida, insesizabila ochiului liber, Wide Color Enhancement - sistem de procesare a culorilor pentru afisarea unei realitati cat mai apropiate de mediul in care traim. 
       Acesta este optimizat si pentru a fi folosit pe post de monitor aditional la un PC sau laptop, si beneficiaza de moduri de vizualizare personalizate pentru tipul de evenment vizionat: mod sport sau gaming.
       Mi-a placut la acest model si faptul ca e capabil sa redea un sunet consistent prin cele doua boxe stereo, avand o putere de iesire totala de 2 x 10W. Sunetul se aude incredibil de bine, o caracteristica excelenta care va sustine din plin imaginile creeand o experienta de traita la intensitate maxima. Desi este un model mic, rar mi-a mai fost dat sa vad atat de multa putere in sunet cat are acesta.
      Tunnerul digital DVB-T/C va asigura conditiile ideala receptiei tuturor posturilor tv, atat in digital, analogic si de la operatorii de cablu, respectand normele de transmisie europene in viguare. Telecomanda care vine si ea inclusa in pachet, este micuta, finuta si ofera accesul rapid la functiile de reglaj caracteristici imagine, programe, etc.
       La capitolul conectivitate ai cam tot ce iti trebuie, si aici vorbim de o multime de porturi: 2 porturi HDMI, 1 port USB, intrare Scart, iesire audio digitala, SCART si cel mai important slot pentru card CI+. Playerul media va putea reda continutul video de la dispozitivele de stocare conectate la portul USB.
        Cantareste aproximativ 4.18 Kg iar consumul energetic este unul aproape insesizabil, de doar 20 W.

Recomandare:

        Il recomand tuturor mai ales ca vine la un pret destul de accesibil, pret la care primesti calitate in ceea ce priveste toate capitolele: Verifica oferta pret

        Il poti achizitiona zilele acestea avand un discount semnificativ, oferta limitata ca stoc si timp, mai ales ca ne aflam in preajma sarbatorilor de iarna: Verifica pret redus

                           Televizor LED Samsung, 61 cm, 24H4003, HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)