Aragaz mixt Hansa FCMW59009 pret si specifiicatii tehnice

    Ca si in cazul cuptoarelor incorporabile, aragazul mixt Hansa FCMW59009 ofera o izolare termica mult mai buna si o putere termica mai ridicata la interior, un proces care va duce la accelerarea modului in care alimentele tale vor fi pregatite la interior. Nu este un simplu aragaz cum te-ai obisnuit pana acum, este un model care va da satisfactie de fiecare data, reusin sa intretina in cele mai bune condituu procesul de gatire. Este un aparat de gatit hibrid, alimentarea sa fiind una pe gaz pentru partea de plita si electrica pentru cuptor.
      Plita superioara este dotata cu 4 arzatoare cu alimentare pe gaz de dimensiuni variate astfel: 1 arzator mare de putere 3 kW, doua arzatoare de putere medie de putere 2 kW si un arzator de putere mica de 1 kW. Pentru usurinta in utilizare atat cuptorul cat si plita beneficiaza de functie aprindere electrica si functie de siguranta in cazul in care apar probleme de ordin tehnic. 
      Cuptorul are o incinta spatioasa, cu o capacitate de 65 de litri, si este optimizat pentru a gati tot felul de alimente pe unul sau mai multe nivele simultan. Un mare avantaj al acestui cuptor este ca are incalzire atat superioara cat si inferioara iar cu ajutorul ventilatorului din interior caldura va circula uniform astfel incat alimentele preparate la interior sa fie patrunse in egala masura din toate partile. Cuptorul beneficiaza si de functie grill, un mod de gatit excelent in cazul in care vrei sa pregatesti friptura.
       Cuptorul poate fi actionat folosind unul din cele 10 moduri de gatit predefinite, pentru carne frageda, friptura la tava, peste, copt aluat, prajituri, mentinere cald si dezghetare. Temperatura ridicata va fi un faptor important care te va ajuta de fiecare data sa prepari tot ceea ce ti-ai dorit intr-un timp cat mai scurt. Aceasta poate fi reglata la interior mecanic.
       Folosind si ventilatorul de la interior in timpul procesului de gatire, inductia de caldura va fi canalizata mult mai accentuat asupra alimentelor, lucru care face sa scurteze mult din timpul alocat gatitului alimentelor. In jurul ventilatorului este amplasata o rezistenta circulara mascata care sub actiunea aerului impins de elice va asigura o distributie uniforma a caldurii in tot interiorul cuptorului
       Iar daca ti-ai pus si intrebari in legatura cu consumul acestuia, iti spun ca nu este unul foarte mare mai ales ca acesta este incadrat in clasa A. Deasemenea trebuie sa pui in balanta si faptul ca fiind alimentat electric, cuptorul ofera o siguranta mult mai mare in timpul procesului de gatit, este mai ecologic iar prin faptul ca il vei folosi mai mult ocazional nu vei avea costuri mari la factura.
       Aragazul poate fi cu usurinta plasat in bucataria ta, nu ocupa un spatiu foarte mare, si este caracterizat de urmatoarele dimensiuni 85 x 50 x 60 cm. Usa cuptorului beneficiaza de un geam rezistent la temperaturi ridicate si are un grad de protectie avansat pentru un transfer termic la exterior minim (dublu strat protector). Sistemul cu geamuri OptiGlass permite curatarea acestuia cu usurinta prin simpla utilizare a unei carpe de bucatarie umede. 

Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant, care sa fie de un real ajutor in bucatarie atat pentru tine cat si famia ta, disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

       Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin, aflandu-se la reducereVerifica pret redus


                            Aragaz mixt Hansa FCMW59009, 4 arzatoare, Cuptor electric, Grill, Clasa A, Alb

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)