Masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++ pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++ este o alegere interesanta in ideea in care ai fixat un buget nu foarte mare, pe care sa il cheltuiesti pe un model cat mai bine optimizat din punct de vedere al consumului energetic, sa aiba o capacitate de stocare rufe cat mai mare si un numar de programe optim. Avantajele unei astfel de masini de spalat sunt multiple, are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg, o eficienta energetica buna marcata de clasa A++ si o viteza de rotatie de 1000 rpm. 
      Constructiv, masina de spalat Star-Light WMM-610A++ arata foarte bine, un oarecare progres destul de evident de la generatiile anterioare, care se va reflecta in calitate, design dar si pe partea de software, in ceea ce priveste programele de spalare. Nu este foarte voluminoasa, incape cu usurinta in casele noastre, caracterizata de urmatoarele dimensiuni: 85 x 59.5 x 47 cm. 
      In partea centrala, panoul de comanda, ofera acces la functiile de baza iar informatiile cu privire la programele si functiile in lucru sunt afisate pe ecranul LED. Vei fii instiintat cu privire la numarul de rotatii, temperatura si optiunile active.
      Partea de programe, este foarte bine evidentata, mai ales ca in cele 16 moduri de lucru, cu siguranta vei gasi si tu modul de lucru optim pentru nevoile tale astfel: programe care depind de tipul de tesatura (bumbac, jeans, lana, sintectice, delicate, colorate), haine delicate, consum redus de energie, program Mix (pentru mai multe tipuri de tesaturi), spalare manuala si sport. Fiecare program poate fi personalizat la un nivel de temperatura dorit, timp de lucru si se pot adauga si cicluri suplimentare de clatire dupa caz.
      Hainele celor mici vor beneficia de un ciclu special, adaptat cerintelor care va implica un proces de clatire mai intens - Baby Care. Pentru haine foarte murdare poti apela la programul de lucru Intensiv. 
      Poti alege modul de lucru, programare intarziata, care va pune in functiune masina de spalat la ora stabilita de tine si o va opri la fel, exact cand doresti, totul in deplina siguranta. Mai multe functii speciale vor permite un reglaj termic exact, reglare nivel spuma de la interior - sistem detectare spuna si sistem siguranta copii - blocheaza automat functiile butoanelor de pe panoul de comanda si accesul la interior la cuva.
       In timpul functionari, masina de spalat se comporta foarte silentios, nu este deloc zgomotoasa, astfel ca vei putea spala astfel si pe timp de noapte fara probleme - nivel zgomot 58 dB. Acest lucru se datoreaza si sistemului electronic de balans care va controla eficient buna distributie a rufelor la interior, pentru a se produce astfel un nivel minim de vibratii la exterior.
   
Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

         
Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          Masina de spalat rufe Star-Light WMM-610A++, 6 kg, 1000 RPM, Display LED, Clasa A++, Alb


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3501, review

Televizor LED Smart Samsung, 80 cm, 32N4302, Review (2019)

Televizor LED Sharp Smart, 102 cm, 40BG4E, pret, performante tehnice