Rama foto digitala Serioux SmartArt 882MLED pret si specificatii tehnice

      Daca esti pasionat in arta fotografiei cu siguranta iti doresti sa ai si o rama foto digitala cum este si Serioux SmartArt 882MLED, care sa iti redea continut video sau pozele tale preferate. Serioux SmartArt 882MLED este o rama foto digitala de 8 inchi care poate sa redea pozele tale preferate, clipuri video sau chiar si muzica. 
     Toate acestea pot fi citite de un un suport de tip card de memorie SH/MMC/SHDC sau conectatnd un stick de memorie la portul USB 2.0.
     Vine dotata cu un ecran LED de 8 inchi care suporta o rezolutie de 1024 x 768 pixeli. Intensitatea luminoasa pe imagini este de 300 cd/mp. Aceasta beneficiaza de functie rotire la 360 de grade cu accelerometru, functie previzualizare si slideshow.
      Am ales aceasta rama pentru ca poate reda si continut video, cei drept cu anumite limitari. Rama ofera suport video pentru majoritatea formatelor video si aici vorbim de MPEG1, MPEG2, MPEG4, AVI, WMA, suporta fisiere audio de tip MP3, si fisiere de tip imagine in format JPEG.
      In schimb pentru afisarea pozelor nu am intampinat nicio problema. Rezolutia de 1024 x 768 ofera o calitate buna pentru poze, iar succesiunea dintre poze se face rapid fara sa existe sacadare. Sunetul redat este consistent in volum, si poate fi setat sa functioneze chiar si atunci cand rulezi pozele pe ecran. Pentru control de la distanta, acesta beneficiaza si de telecomanda, permite afisarea ceasului si a calendarului.
      Meniul este usor de utilizat, poti alege sa grupezi poze in albume si foldere si sa le rulezi doar pe acelea care le doresti in forma organizata sau aleatorie. Rama foto digitala poate fi folosita conectata la un port USB, sau pe baterie, avand o autonomie de pana la 5-6 ore.

Recomandare:

    Este un gadget excelent pentru oricine iubeste pozele si vrea sa fie in contact cu amintirile placute, disponibila la un pret accesibil: Verifica oferta pret

    O poti achizitiona zilele acestea la un pret redus, aceasta avand un discount considerabilVerifica pret actualizat

                          Rama foto digitala Serioux SmartArt 882MLED, 8", Slim, Black
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)