Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS6501/12 pret si specificatii tehnice

     Philips 43PUS6501/12 este un televizor excelent din toate punctele de vedere, ruleaza fluent o interfata Smart cu Android, si aduce in prim plan imagini de foarte buna calitate, impuse de standardul UHD, pe un ecran de 108 cm. Sistemul de operare cu Android ofera mult mai multe aplicatii care pot fi instalate, Google Play dedicat cu aplicatii compatibile la televizoare si accesul rapid la informatiilor dorite pe bara de meniu costumizabila care va rula in partea de jos. Aici poti selecta aplicatiile care le doresti sa fie usor accesibile si sa nu stai mult timp cautandu-le prin meniul televizorului.
     Partea de design este absolut uimitoare, un dispozitiv care va iesi in evidenta prin marginile ultrasubtiri cu aspect metalizat, centrul de interes fiind mereu evidentiata in ceea ce priveste zona de ecran. Cele doua picioruse pozitionate simetric ii vor oferi acestuia stabilitate la vibratii, indiferent de suprafata unde va fi asezat.    
       Fiecare pixel este imbunatatit splendid cu tehnologia puternica de procesare a imaginii de la Philips. Parti individuale ale fiecarei scene sunt analizate si comparate cu o baza de date speciala cu imagini. Reducerea zgomotului asigurata de tehnologia Pixel Precise Ultra HD care elimina diverse tipuri de zgomote din semnalele TV analogice si digitale, de pe DVD-uri si discurile Blu-ray Disk si chiar si din fotografiile digitale.  Sistemul de procesare al imaginii de la Philips pune accentul pe fiecare pixel reusind astfel sa reduca la minim nivelul de zgomot si al distorsiunilor al imaginilor ce se succed continuu. Ecranul de foarte buna calitate masoara in diagonala 108 cm si suporta rezolutii UHD 4K. Imaginile sunt exprimate foarte vii de o claritate exceptionala fara distorsiuni.  
      Imaginile transmise sunt analizate in detaliu de sisteme avansate de filtrare printre care: Ultra Resolution - sistem de proiectie care ridica calitatea cadrelor, la una cat mai apropiata de standardul UHD, Natural Motion - sistem de redare precisa a cadrelor care se succed rapid, Micro Dimming, etc. De oriunde vei privi ecranul acestuia, imaginile vor fi receptionate in clar, asta datorita unghiului de vizualizare de pana la 178 de grade. Televizoarul Philips este compatibil si cu cu Google Cast, astfel incat puti transmite cu usurinta clipurile preferate precum cele de pe YouTube, de pe tableta sau telefon pe ecranul televizorului.
        Smart TV-ul Sony ruleaza sistemul de operare Android 5.0 Lollipop, este echipat cu 8 GB memorie interna preinstalata pe care poti stoca aplicatii si jocuri si este pus in functiune de un procesor Quad-Core. Televizorul este compatibil si cu serviciul oferit de Googla Play, de unde poti recurge la instalarea si a altor aplicatii pentru filme si seriale online, navigare online si jocuri video.
       Sunetul este livrat printr-un sistem audio cu o putere RMS de 20W ce beneficiaza de tehnologiile audio: DTS, Dolby Digital Plus, Clear Sound s Smart Sound. Te vei putea bucura de sunete bogate, de inalta fidelitate pe o zona de auditie mai larga.

      Tunerul digital cu care vine dotat recomanda acest televizor ca fiind perfect compatibil cu noile norme de transmisie europeana lucru care se va vedea din punct de vedere al posturilor multe la numar pe care le va putea receptiona.
      Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 4 porturi HDMI, port component, 3 porturi USB 2.0, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0. Vei putea conecta la acesta chiar si alte dispozitive ce ruleaza Android apoi reda imagini pe ecranul generos. Te bucuri de o gama larga de aplicatii din Google Play: YouTube, Netflix, jocuri si aplicatii retele sociale.
       Pentru internet poti folosi fie o conexiune prin Wi-Fi sau LAN iar pentru transmisie date si fisiere ai inclus si modul de bluetooth.

Recomandare:

       Este o alegere perfecta, un televizor excelent din punct de vedere al pretului, care beneficiaza de multe dotari de calitate: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 2 ani, iar transportul este gratuit pana la tine acasa, daca il comanzi de aici

       Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar la reducere de pret, pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret actualizat

                                    Televizor LED Smart Android Philips, 108 cm, 43PUS6501/12, 4K Ultra HD

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)